În această seară de luni, compania Apple a prezentat din nou Apple Watch, anunțând în sfârșit prețul pentru fiecare model în parte, pentru ca apoi să redeschidă magazinul online și să dezvăluie și celelalte surprize pregătite pentru cei care așteaptă dispozitivul.

Confirmând un zvon apărut săptămâna trecută potrivit căruia Apple va comercializa curele pentru Apple Watch și ca și accesorii separate, compania a pus în vânzare curelele pentru ceas. Surprinzător sau nu, curele separate sunt comercializate doar pentru Apple Watch-urile din aluminiu și oțel inoxidabil, deci nu și pentru modelul din aur, care oricum este disponibil la un preț de pornire de 10.000 $.

Prețurile noilor curele variază de la 49 de dolari la 449 de dolari, în funcție de versiunea aleasă. Partea interesantă este că brățările pentru Apple Watch-urile de 38 mm și 42 mm sunt aceleași – deși prețurile ceasurilor diferă în funcție de modele. Acest aspect nu se aplică însă și la încărcătorul magnetic, care va costa 29 $ pentru modelul de 38mm și 39$ pentru cel de 42mm.

Brățările disponibile momentan sunt:

  • Oțel inoxidabil (449 $)stainless-steel-band
  • Piele Modern Buckle (249$)modern-buckle
  • Milanese Loop (149 $)milanese-loop
  • Leather Loop (149 $)leather-loop-01
  • Piele – Classic Buckle (149$) – 4 culoriclassic-buckle
  • Brățară sport – din cauciuc (49$) – 6 culorisport-band-02

Aceste accesorii Apple pentru ceas nu vor fi comercializate pentru moment, ele fiind numai listate în magazinul Apple. Cel mai probabil, consumatorii le vor putea achiziționa începând cu momentul în care și ceasul va fi disponibil în magazine (24 aprilie).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.