Instagram 6.10.0 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
239

instgram-fade-color-01

În luna decembrie a anului trecut compania Instagram publica pe App Store o actualizare pentru aplicația cu același nume ce aducea utilizatorilor primele filtre noi din ultimii doi ani. Fiindcă atunci când vine vorba despre această rețea de socializare lumea se gândește în special la instrumentele de editare pe care ea le oferă pentru a face pozele mai speciale, compania americană deținută de către Facebook a decis să publice săptămâna aceasta o nouă actualizare care să aducă utilizatorilor câteva funcționalități noi pentru editare mai avansată.

Vorbim despre versiunea 6.10.0 a aplicației Instagram, care este acum disponibilă pe App Store și care aduce utilizatorilor două instrumente noi și creative care îți vor oferi chiar și mai multe modalități de editare și îmbunătățire a fotografiilor. Primul instrument se numește Culoare permite utilizatorilor să dea tente de galben, oranj, roșu, roz, albastru, IMG_2591violet, azuriu și verde umbrelor și punctelor de maximă luminoxitate din poze. Al doilea instrument se numește Fondu și aduce un ton mai liniștit fotografiilor prin atenuarea culorilor – practic va oferi fotografiilor un efect de film vechi.

În plus, ceea ce nu menționează Instagram în notițele lansării noii versiuni a aplicației lor este că ea aduce încă o funcționalitate care s-ar putea să fie importantă pentru unii. Versiunea 6.10 a Instagram permite activarea de notificări push pentru a primi actualizări atunci când cineva pe care urmărești postează o fotografie nouă pe profilul său.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.10.0 a aplicației Instagram pentru iPhone, tot ce va trebui să faceți este să accesați App Store>Updates și să atingeți butonul Update din dreptul aplicației. Dacă nu ați descărcat această aplicație încă, atunci puteți urma linkul direct de mai jos pentru a o descărca acum:

- Reclamă -