Apple a lansat o actualizare suplimentară OS X 10.10.3

0
530

Captură de ecran din 2015.04.16 la 20.05.27

N-au trecut nici două săptămâni de când compania Apple a publicat OS X 10.10.3, oferind utilizatorilor posibilitatea de a descărca și instala pe propriile Mac-uri cea mai importantă actualizare adusă OS X Yosemite, că în această seară de joi a lansat o nouă actualizare pentru sistemul de operare. Desigur, nu vorbim despre o actualizare majoră, ci doar despre o actualizare suplimentară OS X 10.10.3 Yosemite, care însă rezolvă o problemă extrem de importantă.

Potrivit companiei Apple, actualizarea suplimentară OS X Yosemite 10.10.3 rezolvă o problemă legată de driverul video ce putea împiedica pornirea Mac-ului atunci când rula unele aplicații de captură video.

Așadar, descărcarea și instalarea acestei actualizări suplimentare aduse OS X Yosemite 10.10.3 este recomandată tuturor utilizatorilor de Mac ce au instalat deja versiunea respectivă, restul primind pachetul inclus în actualizare atunci când descarcă actualizarea OS X Yosemite 10.10.3. Pentru a face actualizarea la OS X 10.10.3 va trebui să accesezi App Store>Updates și să faci clic pe butonul Update din dreptul actualizării suplimentare (notă: actualizarea necesită repornirea computerului pentru a fi instalată).

Lansat pe aprilie, OS X 10.10.3 aducea utilizatorilor de Mac-uri, în primul rând, o nouă aplicație intitulată Poze, care a fost concepută să înlocuiască aplicațiile iPhoto și Aperture, care au fost deja retrase de pe App Store. În plus, respectiva versiune a sistemului de operare introduce un selector de caractere emoji refăcut (similar celui din iOS 8.3), noi caractere emoji mai diversificate, sugestii Spotlight în funcționalitatea de căutare a definițiilor și o grămadă de corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

- Reclamă -