Producția mașinii electrice a Apple urmează să înceapă în anul 2020

0
234
Tesla Model X

Probabil că știți deja cu toții că Apple lucrează la un autoturism și că a început procesul său de dezvoltare abia în urmă cu câteva luni. În cazul în care însă vă întrebați când va fi lansat acest autoturism, atunci trebuie să știți că gigantul american speră ca începerea producției mașinii sale să înceapă cel mai devreme în anul 2020, potrivit Bloomberg. Sursele citate de prestigioasa publicație americană susțin că Apple și-ar fi anunțat angajații că mașina la care lucrează trebuie să fie finalizată în cinci ani.

Această perioadă de cinci ani nu este surprinzătoare, deoarece producătorii de mașini petrec de regulă cinci ani pentru a dezvolta un autoturism nou. Mai mult, lansarea ar putea ajuta compania Apple să devină un competitor serios pentru producători din industrie, cum ar fi General Motors și Tesla Motors, ambele companii având planificată lansarea până în 2017 a unor autoturisme electrice care pot parcurge peste 300 de kilometri la o singură alimentare și care costă mai puțin de 40.000$ .

Bloomberg adaugă o cifră mai exactă legată de numărul oamenilor care lucrează la mașina Apple. Dacă The Wall Street Journal scria săptămâna trecută că sute de angajați Apple lucrează la „Project Titan” (numele de cod al proiectului), agenția de știri scrie că în prezent echipa este compusă din 200 de persoane. Recent am aflat că Apple a făcut pe parcursul ultimelor luni recrutări de personal, aducând la proiectul secret oameni cu experiență care au lucrat la Tesla, Ford sau General Motors.

La final, jurnaliștii americani care ne anunță când ar putea începe producția mașinii Apple susțin că oricând există posibilitatea ca gigantul din Cupertino să decidă renunțarea la acest proiect, iar producția să nu mai aibă loc vreodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.