iTranslate 8.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
151

Ca urmare a unor actualizări majore pe care aplicația Google Traducere pentru iOS le-a primit recent, una dintre cele mai rivale ale sale de pe App StoreiTranslate – a primit și ea o actualizare notabilă la acest sfârșit de săptămână.

Aplicația apreciată și promovată de către Apple în unele dintre spoturile sale publicitare, oferă utilizatorilor în versiunea 8.1 o serie de noutăți și îmbunătățiri adresate în special limbilor în și din care se poate face traducere. Astfel, dezvoltatorii ei notează că include acum 11 noi limbi, compatibilitate în sistemul de recunoaștere vocală pentru limba hindusă și în sistem de enunțare cu ebraica. Mai mult, a fost adăugată transliterația pentru limba bulgară, a fost actualizat fanionul pentru punjabi și au fost corectate erorile din sistemul de recunoaștere vocală a limbii thailandeze.

Separat de noutățile legate de limbile cunoscute de aplicație, noua versiune a ei include imbunătățiri în privința securității, o actualizare pentru widgetul adresat centrului de notificări ce permite atingerea unui fanion pentru configurarea setărilor de limbă, îmbunătățiri pentru situațiile în care sunt conectate căști de urechi la dispozitiv și nu doar atât.

Actualizarea la versiunea 8.1 a aplicației iTranslate pentru iPhone și iPad este recomandată tuturor utilizatorilor, însă adresată doar acelora care au instalat iOS 7 sau o versiune ulterioară a SO pe dispozitivele lor. Pentru a face actualizarea la această versiune va fi necesar fie să accesezi pagina Updates de pe App Store, fie să accesezi linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.