Toate instrumentele pentru desen și schițe ale aplicației Paper by 53 sunt disponibile gratuit

0
744

Paper by 53 / FiftyThree este una dintre cele mai apreciate aplicații pentru desen și schițe de pe App Store, fiind, de asemenea, intens promovată de către Apple în reclamele sale la dispozitivele iPad. Cu toate că oferă o experiență grozavă utilizatorilor de tablete, aplicația avea minusul de a oferi prea puține instrumente de desen în versiunea gratuită, obligând astfel utilizatorii să cumpere un pachet suplimentar pentru a putea face schițele exact așa cum își doresc.

Acest minus a dispărut săptămâna aceasta când dezvoltatorul FiftyThree a anunțat lansarea unei actualizări pentru aplicația de desen și ilustrații Paper by 53 care oferă tuturor utilizatorilor acces complet gratuit la fiecare dintre instrumentele și funcționalitățile ce erau până acum blocate. Rămânând gratuită pe App Store, aplicația oferă, așadar, utilizatorilor care doresc instrumente mai avansate pentru desenare și schițare în valoare de 3,99 €, complet gratuit. Așa că fie îți dorești să desenezi, schițezi ceva, subliniezi, scrii sau colorezi, Paper by FiftyThree este alegerea pe care trebuie să o faci.

Actualizarea 2.3.1 mai aduce, pe lângă eliminarea cumpărăturilor din aplicație, corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor. Merită menționat și că dezvoltatorul notează în lista cu noutăți ale actualizării că Paper by FiftyThree devine și mai grozavă atunci când utilizatorii cumpără creionul special creat pentru ecranele tactile ale dispozitivelor cu iOS. Acesta este disponibil în magazinul online al FiftyThree, precum și în magazinele Apple din lumea întreagă.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.3.1 și a avea astfel toate instrumentele de lucru pe care aplicația le poate oferi va fi necesar să ai o tabletă iPad care rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară, apoi să accesezi de pe ea fie pagina Updates a App Store, fie linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.