LinkedIn 8.4 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
94

Una dintre cele mai cunoscute aplicații adresate mediului de afaceri din întreaga lume, LinkedIn, este și una dintre puținele aplicații sociale care nu au fost actualizate până acum pentru dispozitivele iPhone 6 și iPhone 6 Plus.

linkedinOricine și-a cumpărat unul dintre cele două dispozitive iPhone și folosește rețeaua LinkedIn știe că aplicația ei nu este optimizată pentru ecranul dispozitivului său. Din fericire, după cinci luni în care a primit diferite actualizări cu funcționalități noi, dar a ezitat să ne ofere compatibilitate cu ecranele iPhone 6 și iPhone 6 Plus, aplicația LinkedIn este disponibilă într-un format optimizat pentru ecranele Retina HD. Actualizarea 8.4 este responsabilă de acest lucru, dar și utilizatorii care de luni întregi tot critică LinkedIn pentru lipsa compatibilității cu cele mai recente terminale iPhone.

Separat de noutățile strict legate de iPhone 6 și iPhone 6 Plus, aplicația LinkedIn include în noua versiune corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor, așa că se adresează tuturor utilizatorilor de iOS care o folosesc.

Actualizarea la versiunea 8.4 a aplicației LinkedIn poate fi efectuată de pe dispozitivelșe iPhone și iPad care rulează iOS 7 sau o versiune ulterioară. Pentru a face actualizarea va fi necesar fie să accesați pagina Updates de pe App Store, fie linkul direct de mai jos:

- Reclamă -