IMDb 4.7 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
116

Aplicația uneia dintre cele mai populare baze de date de pe Internet cu informații detaliate și structurate despre filme, actori și jocuri video – IMDb a fost recent actualizată de către compania dezvoltatoare. Versiunea 4.7 a acesteia este disponibilă pe App Store pentru descărcare și introduce o serie de noutăți importante pentru cinefili și nu numai.

IMDb 4.7 face, în primul rând, mai simplă descoperirea de clipuri video (prezentări, interviuri, trailere) legate de filme, televiziune și pagini ale unor persoane. O altă noutate importantă a fost introdusă pe dispozitivele iPhone, utilizatorii acestor dispozitive, primind recomandări ce permit descoperirea de filme și emisiuni televizate pe care le-ar putea aprecia și care sunt bazate pe evaluările lăsate, lista cu filme de urmărit și nu numai. Și tot pentru iPhone este funcționalitatea următoare (pe iPad este de ceva timp): Born Today a fost intitulată ea de către dezvoltatori și permite vizualizarea vedetelor născute într-o anumită zi. Trecând mai departe, Top Box Office include acum numărul total de săptămâni în care un film a fost rulat în cinematografe. Și tot legat de cinematografe, IMDb afișează numărul de telefon prin care poți lua legătura cu cei de la cinematograful favorit. Mai mult, aplicația înlocuiește butoanele cu semicerc cu linkuri See all. În fine, versiunea 4.7 a aplicației IMDb include acum corecturi de probleme și îmbunătățiri în privința performanțelor.

Actualizarea la versiunea 4.7. a aplicației IMDb poate fi efectuată de pe dispozitivele ce rulează iOS 7.0 sau o versiune ulterioară. Pentru a face actualizarea va fi necesar să accesezi de pe iPhone sau de pe iPad pagina Updates a App Store sau să urmezi linkul direct de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.