Apple publică o reclamă pentru iPad Air 2 care prezintă modul în care tableta poate ajuta artiștii să creeze muzică

0
186

Înregistrând vânzări tot mai slabe de la un an la altul, iPad are nevoie de o modalitate de a atrage din nou consumatorii și a trece peste aceste „limitatoare de viteză” care, în opinia directorului Apple, mai încetinesc vânzările și creșterea popularității tabletei. Dacă lansarea iPad Air 2, care este un produs grozav din aproape toate punctele de vedere, nu a ajutat prea mult la creșterea vânzărilor, Apple încearcă să promoveze mai intens tableta, așa cum am putut observa în ultimele luni.

Unul dintre produsele acestei încercări este cel mai recent spot publicitar pe care Apple l-a publicat în cursul nopții trecute și care ne prezintă modul în care iPad poate fi folosit pentru a crea muzică și, în general, pentru a face lumea întreagă un loc mai muzical. Întreaga reclamă de 60 de secunde se concentrează în jurul trupei de muzică – sau, mă rog, trupei care produce ceva sunete combinate într-un fel mai greu de înțeles pentru mine – Elliphant, melodia de pe fundal intitulată ”All or Nothing” fiind un produs al lor în colaborare cu The Gaslamp Killer.

Apple prezintă în cadrul clipului procesul în care a luat naștere cântecul, de la primele ritmuri și scrierea de versuri, și până la momentul în care el a fost cântat într-un concert care a strând destul de mulți oameni pasionați de muzica celor de la Elliphant. Desigur, ceea ce apare foarte mult în clip sunt tabletele iPad Air 2 – care, destul de interesant, au logoul acoperit cu tot felul de stickere -, dar nici căștile Beats sau MacBook-ul Air nu pot fi trecute cu vederea.

Compania Apple susține că iPad a eliberat-o pe artista Elliphant, ajutând-o să creeze muzică într-un mod complet diferit. Tableta a devenit poate cea mai importantă componentă în procesul ei de creație, deoarece fie că scrie acasă versuri sau înregistrează pe drum, ea folosește iPad-ul.

Clipul video face parte din campania Apple „Începe ceva nou” care se concentrează pe artiști și modul în care produsele celor din Cupertino pot fi folosite pentru a crea lucruri grozave. În pagina de prezentare a reclamei, compania Apple prezintă accesoriile și aplicațiile folosite de Elliphant pentru a crea muzică, printre ele numărându-se:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.