Descoperă acum cele mai bune aplicații și jocuri ale lunii ianuarie de pe App Store România

0
280

Una dintre cele mai utile secțiuni cu aplicații de pe App Store este cea care ne prezintă la fiecare început de lună cele mai bune dintre aplicațiile lansate ori actualizate în luna precedentă. Intitulată „Best of”, secțiunea a fost actualizată la sfârșitul săptămânii de către Apple și ne prezintă o selecție de aplicații grozave publicate pe durata lunii ianuarie.

În cadrul acestei secțiuni veți descoperi o selectie de „aplicații și jocuri memorabile create cu dibăcie ce au fost lansate sau actualizate pe toată durata lunii ianuarie”. Subcategoria “cea mai bună aplicație & joc” este și ea disponibila pentru luna trecută, editorii App Store considerând că cea mai buna aplicație disponibila in România a fost Freeletics, o aplicație gratuită care prezintă utilizatorilor o serie de exerciții fizice intense pentru modelarea corpului.. Cel mai bun joc al lunii octombrie a fost Shadowmatic, un joc de tip puzzle care îți permite să proiectezi anumite obiecte din mediu folosind umbrele unora alese aleatoriu.

Această secțiune continuă cu câteva jocuri grozave și aplicatii “extraordinare” care au fost lansate ori actualizate în luna care a trecut. Printre acestea nu se putea să nu se numere cel mai nou joc bazat pe filmul LEGO, care este disponibil pe App Store la 4,99 €.

Vă recomand, așadar, să accesați acest link către secțiunea cu cele mai bune aplicatii și jocuri ale lunii ianuarie, de unde este aproape imposibil să nu găsiți o aplicație grozavă sau un joc fascinant pentru dispozitivul iPhone sau iPad pe care îl dețineți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.