iCloud va permite accesarea aplicațiilor suitei iWork și de către cei care nu au un iPhone, iPad sau Mac

0
140

Paltforma iCloud.com va primi în curând o actualizare grozavă pentru utilizatorii care vor să creeze, stocheze și editeze documente, prezentări sau foi de calcul direct de pe web.apple icloud.com beta

La acest sfârșit de săptămână, gigantul din Cupertino a făcut accesibile aplicațiile Pages, Numbers și Keynote pentru utilizatorii care nu dețin un dispozitiv Apple printr-o actualizare lansată platformei iCloud.com Beta. Accesând această platformă adresată doar dezvoltatorilor de aplicații, oricine poate să își creeze un ID Apple pentru a accesa gratuit cele trei aplicații. Fiecare cont creat va aduce utilizatorilor 1 GB de stocare pe iCloud pentru utilizarea software-ului de productivitate.

Această funcționalitate este, cum spuneam, limitată doar la site-ul iCloud Beta, dar nu este exclus ca Apple să o extindă și la versiunea publică a platformei în viitorul apropriat. Iar atunci când o va include, utilizatorii vor vedea, când accesează iCloud.com, că în partea de sus a paginii de autentificare apare un mesaj de primire în care sunt invitați să testeze cele trei aplicații. Acest mesaj conține o legătură pentru crearea rapidă a unui ID Apple de către utilizatorii care nu au așa ceva. După ce au creat, ei vor putea să folosească ID-ul pentru a se autentifica în iCloud și accesa cele trei aplicații de productivitate.

Serviciul iWork pentru iCloud, care include aplicațiile de productivitate Pages, Numbers și Keynote, disponibile și pe iPhone, iPad și Mac, a fost introdus de către Apple în 2013, iar de la lansare funcționalitatea sa a fost extinsă în mod constant.

- Reclamă -