Hărțile Apple ar putea afișa informații despre prețul carburantului și școli

0
67

Apple pregătește câteva surprize importante pentru aplicația HărțiAppleMapsMarketing scrie că în ultimele luni, compania din Cupertino a adăugat în cadrul paginii Declarație de mulțumire câteva firme noi a căror specializare ne indică faptul că sunt pregătite câteva îmbunătățiri pentru aplicația de cartografiere. Această pagină de mulțumire include toate sursele care furnizează companiei Apple informații pentru aplicația Hărți.

Noile companii listate de Apple în pagina respectivă sunt GasBuddy/Open Store și GreatSchools. Ținând cont de specializarea acestor companii, cei de la AppleMapsMarketing speculează că în curând hărțile companiei din Cupertino ar putea afișa prețul carburantului la stațiile de alimentare, precum și date mai avansate despre școlile afișate pe hartă. GasBuddy.com este un site creat pentru a prezenta prețurile locale la motorină și benzină, ajutând utilizatorii să găsească stațiile unde este cel mai mic preț la pompă dintr-o zonă selectatp. GreatSchools.org este un site bazat pe comunitate care strânge informații despre școli – cum ar fi date despre elevii care studiază la ele, programele disponibile, evaluări și scorurile la unele teste importante.

În plus, compania Apple a mai adăugat Yext în pagina respectivă. Vorbim despre un site adresat în special oamenilor de afaceri, permițând actualizarea locațiilor în care firmele respective au puncte de lucru. Parteneriatul dintre Apple și Yext era însă cunoscut și până la momentul actualizării declarației de mulțumire.

Alte două companii cărora le mulțumește Apple sunt The National Land Survey și Finland Topgraphic Database.

Deși datele ultimelor trei companii menționate sunt folosite parțial deja în aplicația Hărți a Apple, datele GasBuddy și GreatSchools nu se găsesc niciunde ceea ce ne indică faptul că Apple are măcar în intenție implementarea informațiilor furnizate de aceste două platforme. Iar când vorbim despre informațiile furnizate de ele nu trebuie să ne gândim doar la prețurile carburanților sau la cine știe ce informații detaliate despre unele școli, ci și la simpla extindere a bazei de stații de alimentare și școli afișate în Hărți.

Separat de noii parteneri Apple pentru Hărți, compania din Cupertino a mai lansat la începutul acestei săptămâni o actualizare în privința sistemului Flyover. Aceasta aduce extinderea disponibilității funcționalității din Hărți la 10 orașe noi din SUA și nu numai. Aceste orașe sunt: Veneția (Italia), Rennes și Clermont-Ferrand (Franța), Linz (Austria), Edinburgh (Scoția), Cáceres (Spania), Ponce (Puerto Rico) și Baton Rouge și Boise (SUA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.