Compania Apple a cerut recent unor dezvoltatori să finalizeze aplicațiile compatibile cu ceasul până la mijlocul lunii februarie, deși motivele acestei grabe nu sunt cunoscute, în condițiile în care ceasul va fi lansat abia în aprilie în magazine. Acest lucru nu este o problemă pentru unii dezvoltatori mai harnici, deoarece în ultimul timp am avut ocazia de a vedea tot mai multe aplicații create pentru Apple Watch. Cea mai recentă a fost prezentată la acest început de săptămână de către dezvoltatorul său și vorbim despre o aplicație utilitară care încă se mai află în lucru.

Todoist este denumirea aplicației pe care dezvoltatorul a prezentat-o într-o serie de ilustrații și într-un clip video. Disponibilă de ceva timp pe iPhone și iPad, Todoist dorește să aducă toate listele cu sarcini pe brațul utilizatorului pentru a putea fi vizualizate mai rapid. Vorbim despre o aplicație pentru ceas cât se poate de simplă, dar care permite să îți gestionezi sarcinile și să le vizualizezi foarte rapid. După conectarea la un dispozitiv iPhone, aplicația va permite utilizatorilor să vizualizeze toate sarcinile și categoriile, să răspundă comentariilor și să programeze sau să marcheze ca și completate sarcini.

Dezvoltatorul aplicației în vârstă de doar 20 de ani a declarat pentru MacRumors:

[pull_quote_center]Odată ce a intrat în aplicația Todoist, utilizatorul va putea să își acceseze cutia poștală, proiectele (și listele complete cu sarcini din cadrul fiecărui proiect), etichetele, filtrele și o vizualizare <<Azi>> care va afișa toate sarcinile din ziua curentă, precum și cele depășite ca termen. Atunci când atingi pe o sarcină pentru a obține vizualizarea detaliată, vei putea să vezi toate etichetele asociate sarcinii, data până la care trebuie finalizat, nivelul său de prioritate și să îl marchezi ca și <<completat>> sau <<amânat>> direct de pe ceas.[/pull_quote_center]

Todoist se află încă în lucru, funcționalități precum filtrele nefiind încă adăugate. Versiunea pentru iPhone și iPad a aplicației este însă disponibilă pentru descărcare pe App Store:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.