De mai bine de un an câteva sute de muncitori lucrează intens la construcția clădirii principale de pe terenul viitorului campus al Apple. După finalizarea proceselor de demolare, săpare a fundației și betonare a demisolului – toate surprinde de drone – acum a venit timpul să se treacă la o nouă etapă de construcție.

Un clip video publicat în format 4K de către Myithz ne prezintă astăzi progresul impresionant făcut de muncitori. Față de ultimul video publicat luna trecută de același utilizator YouTube, acesta din urmă ne arată că în cele 30 de zile s-a reușit ridicarea deasupra nivelului solului a unei părți din structura clădirii principale de pe campusul Apple. Deși în continuare în cea mai mare parte a clădirii se lucrează la demisol, aproximativ un sfert a fost ridicată până la nivelul parterului – locul începând cu care lucrurile vor deveni cu adevărat interesante.

Separat de clădirea cu formă circulară, imaginile surprinse cu ajutorul dronei ne prezintă structurile altor clădiri de pe campus la care se lucrează acum, inclusiv structura garajului care se întinde deja pe câteva etaje.

Planificarea Apple pentru acest proiect ne arată că săpăturile ar trebui finalizate în curând, până la sfârșitul trimestrului doi al acestui an. În schimb, lucrările de construcție la clădirea principală și câteva dintre clădirile adiacente de pe campus vor continua până în trimestrul 4 al anului viitor, când este termenul limită de finalizare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.