Cererea de iPhone 6 si 6 Plus intrece cu mult stocurile

0
349

Prezentand rezultatele financiare ale companiei pe trimestrul fiscal 3 al anului 2014, Tim Cook, directorul general al companiei Apple, nu putea sa nu ne vorbeasca despre iPhone 6 si iPhone 6 Plus, dar mai ales de succesul rasunator al acestor dispozitive.

Ceea ce se poate observa peste tot si a fost sugerat in numeroase stiri aparute pe Internet a fost confirmat de catre Cook: cererea pentru noile dispozitive iPhone depaseste cu mult stocurile si capacitatea de productie a partenerilor Apple. El a mai adaugat ca aceste lucruri se intampla chiar si in conditiile in care furnizorii companiei au facut multiple angajari, crescand constant numarul de dispozitive produse in fiecare zi. Din pacate, Apple nu poate sa stie din datele existente cand stocurile vor fi suficiente pentru a satisface cererea de pe piata, insa stie ca firma americana nu este aproape de a balansa cererea cu oferta pana la finele anului 2014.

De multe ori am auzit ca furnizorii Apple produc cateva sute de mii de dispozitive iPhone 6 si 6 Plus in fiecare zi, ceea ce inseamna camai multe milioane parasesc poarta fabricilor in fiecare saptamana si sunt livrate catre vanzatori. Cu toate acestea, cererea este chiar si mai mare, deci probabil imposibil de a fi satisfacuta foarte devreme.

Problemele cele mai mari cu stocurile le are iPhone 6 Plus, intrucat, inca de la lansare, acest dispozitiv a fost livrat catre consumatori cu amanari de cateva saptamani. Informatii recente sugerau faptul ca Apple va reduce productia iPhone 6 doar pentru a putea sa produca mai multe unitati de iPhone 6 Plus in fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.