Apple TV Software 7.0 include o functie care nu este disponibila decat pe o versiune de Apple TV 3

0
209

Apple a lansat, de-odata cu iOS 8, versiunea finala a Apple TV Software 7.0 pentru toti utilizatorii care detin a treia generatie a dispozitivului. Aceasta actualizare vine sa aduca pe Apple TV o noua interfata utilizator, Partajarea Familiala, Galeriile foto iCloud si alte cateva functii mai mici printre care se numara si una adresata exclusiv dispozitivelor cu iOS 8.

Conectarea peer-to-peer este posibila pentru AirPlay si redarea de continut pe Apple TV de pe iPhone, iPad si iPod touch fara ca ambele dispozitive sa fie conectate la aceeasi retea wireless. Mai exact, vorbim despre o functie grozava pentru intreprinderi care nu trebuie sa mai ceara invitatiilor sa se conecteze la reteaua Wi-Fi a intreprinderii pentru a putea sa isi prezinte anumite documente sau fisiere. Din pacate, aceasta functie, oricat de ciudat ar parea, nu este disponibila pe toate dispozitivele Apple TV ce pot face actualizarea la versiunea 7.0.

Stim deja ca doar Apple TV generatia a 3-a poate sa descarce Apple TV Software 7.0, insa Apple ne anunta ca functia de conectare peer.-to-peer este compatibila numai cu modelele de Apple TV generatia a 3-a rev-A (adica modelele lansate la inceputul anului tercut ce au numarul A1469). Vorbim despre o versiune a Apple TV care a fost lansata intempestiv la inceputul anului trecut si care nu reprezenta o actualizare prea importanta pentru produs, potrivit companiei Apple (deoarece include o mica modificare la cipul A5).

Functia peer-to-peer este, asadar, prima care este adresata doar acestor noi modele de Apple TV si probabil ca va fi si singura. Actualizarea la o versiune mai noua a Apple TV nu cred ca va atrage pe multi dintre cei care detin prima versiune de Apple TV 3, insa pe cei care detin un Apple TV 2, da. Cu toate acestea, exista sanse mari ca in curand Apple sa lanseze generatia a 4-a a Apple TV de la care exista deja asteptari foarte mari.

La final, trebuie sa specificam ca functia peer-to-peer este compatibila doar cu computerele Mac (lansate in 2012 sau dupa) ce ruleaza OS X 10.10 si cu dispozitivele iOS (lansate in 2012 sau dupa) care ruleaza iOS 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.