In ultimii ani a devenit o oarecare moda ca la lansarea oricarui telefon inteligent nou numeroase persoane sa achizitioneze o anumita versiune pentru a-i testa rezistenta incarcand sa atraga un oarecare succes pe YouTube. iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu au fost scutite de testele de rezistenta la cazaturi, iar multi considera ca acestea sunt foarte utile pentru a ajuta consumatorii sa vada cum li se va comporta (viitorul lor) terminal atunci cand, din neatentie, va face contactul cu planeta.

Majoritatea testelor de rezistenta sunt facute, insa, de la inaltimi normale, de la care ar fi cel mai posibil sa iti scapi pe jos propriul terminal. Cu toate acestea, exista si teste extreme, iar noi ne-am gandit ca ar fi interesant sa le vedem impreuna pe cateva dintre ele chiar daca niciun consumator nu se va intalni cu situatii in care sa isi scape terminalul de la aproape 7000 de metri sau intr-un blender – pornit.

O serie de canale YouTube s-au gandit sa supuna iPhone 6 la cateva teste extreme, iar primele 4 ne prezinta diferite iPhone 6 si iPhone 6 Plus care iau contactul, in ordine, cu un glont de calibrul 50, termit, nitrogen si un blender. Nu veti fi, insa, surprinsi sa auziti la sfarsit ca terminalele nu au supravietuit niciunui test.

Trecand mai departe, un alt test ne prezinta un iPhone 6 care “scapat” de un parasutist de la 6996 metri. A fost distrus? Ei bine, nu chiar. Dupa ce a facut contactul cu solul, terminalul inca a mai putut fi localizat prin Gasire iPhone, astfel incat proprietarii au putut vedea cu exactitate locul in care dispozitivul a aterizat si facut un mic crater.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.