ESPN SportsCenter 4.1.2 pentru iPhone a fost lansat pe App Store

0
145

Una dintre cele mai grozave – si promovate de catre Apple – aplicatii sportive pentru iPhone si iPad ce este disponibila pe App Store este ESPN SportsCenter. Aplicatia oferita de celebrul canal sportiv de peste Ocean, ESPN, este axata in principal pe rezultatele sportive si prezentarea meciurilor din anumite competitii si ligi, iar utilizatorii care vor descarca cea mai recenta versiune a ei, se vor bucura automat de doua functii grozave.

espn sportscenter #itutorial.roSportsCenter 4.1.2 a fost lansat pe App Store, iar aceasta actualizare este in principal axata pe compatibilitatea cu iOS 8. Cei de la ESPN nu doar ca au imbunatatit performantele aplicatiei in cea mai recenta versiune a iOS, dar au implementat si cateva dintre functiile noi oferite de catre Apple. Cea mai importanta noutate a actualizarii este widget-ul care va putea fi afisat in centrul de notificari al utilizatorilor pentru a le arata rezultatele obtinute de echipele favorite sau cand au acestea urmatoarele meciuri. Pe langa scoruri, widget-ul va permite si redarea fluxului radio al emisniunilor ESPN, insa acestea sunt axate doar pentru publicul american.

O alta noutate cat se poate de importanta introdusa de catre ESPN odata cu versiunea 4.1.2 a SportsCenter sunt notificarile interactive care iti vor permite sa urmaresti sau asculti comentariul unui joc sportiv direct din notificarea primita – efectuand o simpla glisare spre stanga sau in jos, dupa caz. La final, mentionam ca ESPN SportsCenter are performante mai bune datorita unor corecturi de probleme efectuate de catre dezvoltatorii sai.

Pentru a face actualizarea la versiunea 4.1.2 a aplicatiei SportsCenter, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -