Iata toate schimbarile vizuale pe care le aduce iOS 7.1 (Video)

0
582

iOS 7.1In cursul noptii trecute conpania Apple a lansat iOS 7.1 pentru toti utilizatorii de iPhone, iPad si iPod touch. Noua versiune a iOS aduce cateva caracteristici noi, cum ar fi suportul pentru CarPlay, noi optiuni pentru Accesibilitate, schimbari pentru Siri si pentru aplicatia Calendar, dar si multiple imbunatatiri si corecturi de probleme.

Impreuna cu toate corecturile de probleme si imbunatatirile semnificative, actualizarea mai aduce o serie de mici modificari ale interfetei utilizator, cum ar fi schimbarea unor elemente din aplicatia Telefon, modificarea tastaturii, cateva schimbari in Centrul de notificari, si adaugarea unor pictograme noi pentru aplicatiile Telefon, FaceTime si Mesaje.
[youtube=http://youtu.be/hdpy1BwJEDg]

Imediat dupa lansarea iOS 7.1, canalul YouTube iTwe4kz a publicat clipul video de mai sus care prezinta in detaliu aproape toate schimbarile si functile noi din iOS 7.1. In cazul in care nu ati facut actualizarea la iOS 7.1, atunci este recomandat sa urmariti acest clip video pentru a va face o idee despre cum functioneaza iOS 7.1 (pe iPhone 5) si ce schimbari si imbunatatiri vizuale au fost facute de inginerii Apple.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A21rY_3Lofg]

In cazul in care sunteti in cautarea unui clip video si mai detaliat, atunci va recomand sa urmariti clipul video de mai sus publicat de catre playerblaze600. Utilizatorul YouTube a creat o prezentare de peste 25 de minute in care prezinta in detaliu fiecare modificare si functionalitate noua a iOS 7.1.

Daca nu aveti prea mult timp la dispozitie si doriti sa vedeti cateva capturi de ecran facute in iOS 7.1, atunci ZDNet va ofera toate imaginile de care aveti nevoie pentru a vedea cum arata iOS 7.1.

- Reclamă -