iOS 8 va afisa pozele contactelor pe intregul ecran al iPhone in cazul apelurilor telefonice

0
4325

continuitate

iOS 7 aducea pe iPhone afisarea pe intreg ecranul a pozelor pentru contacte in timpul receptionarii/efectuarii de apeluri telefonice. Aceasta caracteristica nu doar ca aduce un plus de frumusete pentru apeluri, dar ofera utilizatorilor o modalitate mult mai rapida de a observa cine ii apeleaza la un moment dat fara a mai trebui sa citeasca numele contactului. Din motive necunoscute, odata cu lansarea iOS 7.1, care aducea numeroase schimbari pentru interfata apelant, Apple a decis sa elimine afisarea pe ecranul intreg a pozelor pentru contacte, revenind la medalionul mic afisat in dreptul numelui contactului. iOS 8 va schimba aceasta situatie in bine pentru utilizatorii care i-au cerut companiei sa readuca pozele mari pentru contacte.

ios 8 apeluri #itutorialro ios 8 apeluri #itutorialro (2)

Incepand cu iOS 8 beta 2, pe ecranul iPhone sunt afisate din nou pozele mari pentru contacte in momentul in care receptionezi un apel atat de pe ecranul de blocare, cat si de pe ecranul de pornire, precum si in timpul convorbirii (imaginea va fi, in acest caz, estompata pentru a face mai vizibile butoanele de activare a diferitor functii in timpul apelurilor). Practic, intr-o interfata pentru apeluri identica celei de pe iOS 7.1, iOS 8 va oferi si poze mari pentrucontacetele carora le-ai asociat o imagine din aplicatia Poze.

ios 8 apeluri #itutorialro (1)

Utilizatorii care auinstalat iOS 8 beta pe iPhone, trebuie sa stie ca pozele nu sunt afisate pe ecranul mare in prima versiune beta, iar in beta 2 vor trebui sa faca o schimbare. Mai exact, fie din cauza unei erori, fie pentru ca asa vrea Apple, imaginile contactelor vor fi afisate pe un medalion pana in momentul in care fie schimbi imaginea cu una noua sau o adaugi din nou pe cea actuala, fie alegi sa o editezi si apoi o salvezi. Cel mai probabil, vorbim despre o eroare, versiunea finala trebuind sa afiseze automat pe intreg ecranul pozele contactelor.

- Reclamă -