Skype 5.1 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
253

In urma cu o saptamana una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie si apelare voce/video, Skype, a primit o importanta actualizare in versiunea pentru iPhone care nu doar ca ii imbunatateste semnificativ functionalitatea, ci si o imbraca intr-o interfata mult mai prietenoasa si moderna decat pana acum. skype 5.1Astazi, aplicatia primeste o prima actualizare semnificativa, compania detinuta de Microsoft publicand pe App Store versiunea 5.1 a aplicatiei Skype. Si, da, de data aceasta este disponibila pentru descarcare.

Noua versiune implementeaza o serie de functii care au fost omise in actualizarea majora si vorbim despre includerea optiunii de a elimina conversatiile din lista Recent prin apasarea pe oricare dintre conversatiile afisate si selectarea butonului de stergere, optiunea de a edita un mesaj dintr-o conversatie prin apasarea indelungata pe el si implementarea unui buton de adaugare rapida a contactelor in lista Favorite. La final, aplicatia aduce in noua versiune imbunatatiri pentru sistemul VoiceOver, precum si imbunatatiri generale ale performantelor si stabilitatii.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.1 a aplicatiei Skype, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -