Apple actualizeaza aplicatiile Logic Remote, Garage Band si Podcasturi pentru iPad si iPhone

0
327

Odata cu lansarea iOS 7.1 pentru iPhone, iPad si iPod touch, cu Xcode 5.1 si noua versiune a software-ului pentru Apple TV, compania din Cupertino si-a actualizat o parte dintre aplicatiile pentru dispozitivele cu iOS. Aseara va spuneam ca aplicatia Remote a primit o actualizare importanta, iar acum va spun ca in cursul noptii au fost lansate alte trei actualizari. Aplicatiile Logic Remote, Podcasturi si GarageBand pentru iPad si iPhone au fost actualizate, prima dintre ele primind cele mai semnificative noutati.

logic-remote-01logic-remote-02

Versiunea 1.1 a Logic Remote aduce o interfata utilizator modernizata si simplificata care o faca sa se imbine mai bine cu iOS 7, precum si cu noua schema de culoare a programului pentru Mac, Logic Pro X, impreuna cu care functioneaza. Apple mai mentioneaza ca actualizarea include mai multe optiuni de dimensionare a elementelor tactile, un lucru bun pentru utilizatorii care folosesc instrumentele virtuale integrate in aplicatie pentru a compune si edita diferite melodii. Logic Remote este o aplicatie creata de catre Apple special pentru tabletele iPad si lansata impreuna cu programul Logic Pro X in cursul anului trecut.

podcasturi 201

Odata cu actualizarea aplicatiei Logic Remote, Apple a publicat si o versiune actualizata a GarageBand. Spre deosebire de aplicatia profesionala pentru muzicieni, versiunea 2.0.1 a GarageBand nu aduce prea multe noutati importante. Compania Apple mentioneaza ca actualizarea imbunatateste stabilitatea si adreseaza cateva erori minore. GarageBand este in continuare disponibila gratuit in App Store, fiind singura aplicatie din suita iLife care poate fi descarcata fara a plati niciun ban.

podcasturi 202

La final, ultima aplicatie actualizata de catre Apple este Podcasturi, care permite utilizatorilor urmarirea in flux audio si video a podcasturilor publicate intr-o sectiune speciala a iTunes Store. Versiunea 2.0.2 a aplicatiei rezolva o problema care impiedica afisarea butoanelor de salt cu 15 secunde pe ecranul de blocare al dispozitivelor care ruleaza iOS 7.1.

- Reclamă -