Apple anunta data la care utilizatorii vor putea instala versiunea beta publica a OS X Yosemite

- Publicitate -

apple os x beta program

OS X 10.10 Yosemite este prima versiune majora a sistemului de operare pentru Mac care va putea fi instalata nu doar de catre dezvoltatorii de aplicatii si angajatii companiei Apple, ci si de utilizatorii de rand. Va spuneam inca din luna iunie cum va puteti inscrie in programul de testare a uneia dintre cele mai majore actualizari pe care a primit-o OS X pana in prezent, numai primului milion de utilizatori inscrisi fiindu-i oferita aceasta ocazie. Cum ieri persoane din interiorul companiei Apple ne anuntau ca pana la finele lunii curente aceasta versiune beta publica a Yosemite va fi oferita utilizatorilor, iata ca astazi compania Apple ne confirma data exacta incepand cu care va trimite invitatiile utilizatorilor ce doresc sa testeze noua versiune majora a OS X.

Maine, 24 iulie, utilizatorii care s-au inscris deja gratuit in programul Apple Seed (citeste mai multe detalii despre cum si unde trebuie sa te inscrii) vor primi o notificare din partea companiei Apple cum ca OS X Yosemite poate fi testat de catre ei, fiindu-le oferite si instructiunile de instalare. Apple mai adauga ca versiunea beta publica a OS X Yosemite va fi actualizata mai putin frecvent decat cea adresata dezvoltatorilor si asta deoarece utilizatorii nu au nevoie de functiile si instrumentele necesare dezvoltatorilor pentru pregatirea aplicatiilor si programelor speciale. De asemenea, firma americana specifica faptul ca utilizatorii care vor avea instalata versiunea beta publica a OS X Yosemite vor putea instala versiunea finala a OS X 10.10 in toamna sub forma unei actualizari primite de versiunea beta. Utilizatorii care isi doresc sa testeze cea mai noua versiune majora a OS X trebuie sa stie ca vor putea sa trimita feedback companiei Apple in legatura cu problemele intampinate, astfel incat ele sa fie eliminate in timp util.

La inceputul saptamanii curente, compania Apple a publicat OS X Yosemite Developer Preview 4, alaturi de iTunes 12.0, adresand numeroase probleme si introducand cateva functii noi. Nu este exclus ca versiunea beta publica a OS X Yosemite sa difere de cea adresata dezvoltatorilor, fiind posibil ca aceasta din urma sa ramana cu unele probleme de functionare, in timp ce prima sa nu ofere utilizatorilor acces chiar la toate caracteristicile sistemului de operare.

Astazi, va spuneam ca exista sanse foarte mari ca Apple sa lanseze OS X Yosemite separat de versiunea finala a iOS 8, in toamna acestui an, cu toate ca cele doua versiuni ale sistemelor de operare includ numeroase functii comune. Daca OS X Yosemite va putea fi testat de aproape toti doritorii pana la lansarea din octombrie, nu acelasi lucru il putem spune si despre iOS 8, care pana la lansarea din septembrie nu va fi oferit spre destare niciunui utilizator.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.