La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania Apple a publicat marți seară cea de-a doua actualizare beta a celei mai recente versiuni majore a sistemului de operare. iOS 9 beta 2 este deci disponibil și poate fi instalat pe toate dispozitivele iPhone 4s (sau mai recent), iPad 2 (sau mai recent), iPad mini (sau mai recent) și iPod touch generația a 5-a, dar numai de către dezvoltatorii de aplicații. Noutățile vor fi anunțate mai jos, pe măsură ce vor fi descoperite.

Actualizarea iOS 9 beta 2 are build-ul 13A4280e, și este disponibilă pentru descărcare atât în Apple Developer Center, cât și prin sistemul Actualizare software din Configurările iOS. Alături de această versiune a iOS, dezvoltatorii mai pot descărca de pe portalul Apple și Xcode 7 beta 2 – cea mai recentă versiune a programului de dezvoltare a aplicațiilor, care include SDK-ul și API-urile iOS 9 / OS X 10.11.

iOS 9 beta 1 a venit cu numeroase probleme de funcționare – un lucru deloc surprinzător, ținând cont că este prima actualizare a unei versiuni majore a iOS. Utilizatorii, printre care mă număr și eu, au descoperit pe iPhone sau iPad probleme care generau blocarea unor aplicații sau repornirea neașteptată a dispozitivelor, un consum de energie foarte mare chiar și în repaus, probleme cu rotirea ecranului și diferite întârzieri sau alte probleme specifice versiunilor beta. iOS 9 beta 2 rezolvă o parte dintre probleme, potrivit companiei Apple, însă despre toate schimbările vom discuta ceva mai jos.

Prezentat pe data de 8 iunie, la WWDC 2015, iOS 9 este o versiune majoră a sistemului de operare pentru iPhone și iPad în care Apple s-a concentrat pe îmbunătățirea inteligenței artificiale, permițând dispozitivelor iOS să învețe tabieturile utilizatorilor pentru a oferi recomandări inteligente privind aplicațiile pe care ar dori să le folosească la un moment dat, persoanele pe care să le contacteze și nu numai. Siri stă în centrul tuturor îmbunătățirilor și recomandărilor inteligente, iOS 9 învățând asistentul chiar și să creeze mementouri contextuale și să răspundă unor comenzi date în limbajul uzual.

În plus, iOS 9 mai vine cu îmbunătățiri semnificative în privința aplicațiilor Mail, Hărți, Notițe, adaugă o nouă aplicație – Noutăți – și îmbunătățește productivitatea utilizatorilor de iPad. În cazul tabletelor, trebuie menționat că Apple a inclus în sfârșit opțiunea de a folosi două aplicații simultan, dar și de a vizualiza clipuri video sau filme în timp ce folosești alte aplicații decât cele în care sunt redate.

Dar cel mai important, iOS 9 este o actualizare canalizată pe îmbunătățirea performanțelor și a experienței de utilizare. Compania Apple a inclus în iOS 9 o grămadă de caracteristici noi în aplicațiile existente, care răspund solicitărilor făcute de utilizatori de ani de zile. Mai mult, ea a încercat să reducă dimensiunea aplicațiilor și actualizărilor iOS, dar și să îmbunătățească autonomia bateriei cu câteva caractersitici și includerea modului Consum redus.

iOS 9 este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații, însă Apple va lansa în iulie o versiune beta publică pentru utilizatorii înscriși în progarmul public de testare (mai multe detalii aici). Ca de obicei, noi nu recomandăm instalarea iOS 9 beta de către utilizatorii care nu sunt dezvoltatori și care nu au dispozitivele înscrise în contul unor dezvoltatori. De asemenea, nu se recomandă a fi efectuată actualizarea pe dispozitivele pe care le folosești în mod uzual, din cauza problemelor pe care încă le are – cel mai bine ar fi să aștepți, dacă nu ești dezvoltator și nu ai ce aplicație să testezi, până la lansarea versiunii beta publice sau până la lansarea versiunii finale din toamnă.

iOS 9 beta 2 – iată tot ce aduce nou

 1. Aplicația Podcasturi are o nouă pictogramă, mai modernă. În plus, aspectul interfeței de utilizator a fost ușor modificat de către Apple, fiind incluse unele elemente noi (cum ar fi pictograma iCloud pentru podcasturile care nu sunt descărcate). De asemenea, aplicația a primit miniplayer-ul inclus de către Apple și în aplicația Muzică din iOS 8.4 și iOS 9 (el este afișat când sunt redate podcasturi audio). Notă: Unele dintre problemele de funcționare ale aplicației din beta 1 persistă și în beta 2 (de exemplu, aplicația dă eroare fatală când încarcă noul conținut).
 2. Butonul „Înapoi la [nume-aplicație] a fost tradus în română (în beta 1 era afișat numai „Back to [nume-aplicație]”.inapoi la aplicatie ios9
 3. Introdusă în iOS 8.2 sub numele de „Apple Watch”, aplicația însoțitoare a ceasului Apple a fost redenumită în iOS 9 beta 2 în „Watch” (Ceas).IMG_4029
 4. Opțiunea „Mod Consum redus” are o descriere ușor modificată comparativ cu beta 1.
 5. Butoanele „infirmați” și „reconfirmați” de pe tastatura iPad au un aspect ușor diferit
 6. Continuitatea revine în comutatorul de sarcini modificat. De asemenea, putem spune că animațiile în comutator au fost îmbunătățite, iar închiderea aplicațiilor se va face mai rapid decât până acum.continuitate ios9
 7. Atunci când întorci iPhone-ul în orientarea vedere și ești în aplicația Sănătate, aceasta îți va afișa tabloul de bord cu toate datele despre sănătate pe care le vizualizezi în mod normal. Acestea au și o animație interesantă. Iar dacă vă întrebați, da, aplicația Sănătate este din iOS 9 disponibilă și în orientarea vedere.IMG_4030 (1)
 8. Meniul Căutare a primit numeroase îmbunătățiri. Acum nu doar că afișează mai multe rezultate, dar include și pictogramele aplicațiilor/contactelor în rezultate, iar multe dintre articole sunt afișate mai mare decât în trecut. În plus, panoul Configurări pentru Căutare a fost modificat, acesta afișând o listă cu toate aplicațiile instalate și comutatoare ce permit dezactivarea rapidă a afișării lor în rezultatele căutărilor (până acum nu era posibil decât să dezactivezi afișarea rezultatelor pentru toate aplicațiile în Căutare). De asemenea, meniul permite acum activarea/dezactivarea Sugestii Siri.cautare ios9 beta 2
 9. Meniul iCloud include un comutator Noutăți, pentru cea mai nouă aplicație iOS. Din nefericire, aceasta nu este disponibilă momentan, deci comutarea lui nu produce vreo schimbare.noutati ios9
 10. Apple a eliminat din aplicația Configurări opțiunea de a modifica, de pe iPhone, funcționalitatea comutatorului lateral. În iOS 9 beta 1 exista, la fel ca și pe iPad, în Configurări pe iPhone un meniu ce permitea utilizatorilor să selecteze dacă vor să folosească, comutatorul lateral al iPhone pentru modul mut sau pentru blocarea rotirii ecranului.
 11. Din configurările Safari a fost eliminată opțiunea „sisteme de blocare a conținutului”, introdusă în iOS 9 beta 1. Aceasta va apărea, probabil, numai când vor fi instalate astfel de sisteme. În schimb, Apple a adăugat comutator pentru „Afișare bară de file”.IMG_4041
 12. Aplicația Sfaturi a fost actualizată cu conținut pentru iOS 9.IMG_4037
 13. Denumirea meniului „Utilizare” din Configurări a fost modificată în „Utilizare stocare și iCloud”. De asemenea, meniul a fost ușor reorganizat.IMG_4038
 14. Configurările pentru Mail confirmă implementarea Mail Drop în iOS prin adăugarea opțiunii de a limita folosirea Mail Drop atunci când nu ești conectat la Wi-Fi. Introdusă în OS X, această caracteristică permite atașarea în e-mailuri a unor fișiere și imagini de până la 5 GB, depășind astfel limitările impuse de serviciile de poștă electronică.IMG_4039
 • Probleme rezolvate: Potrivit notițelor lansării, pe care le puteți citi, în limba engleză, mai jos, au fost rezolvate în iOS 9 beta 2 problemele conectivității AirPlay cu Apple TV, a fost rezolvată parțial problema schimbării ID-ului Apple (dacă te afli în această situație, trebuie să revii la adresa de e-mail anterioară, să te deloghezi de pe dispozitivul iOS 9, apoi să te loghezi cu noua adresă), a fost îmbunătățită funcționarea Apple Pay, a fost rezvolvată parțial problema direcționării apelurilor către dispozitivele Bluetooth (în sensul că trebuie să revi la apel, iar apoi să îl direcționezi către dispozitivul cu pricina), a fost rezolvată problema CarPlay când, dacă opreai mașina fără a deconecta întâi dispozitivul, acesta nu mai răspundea la comenzi, precum și problema care oprea funcționarea CarPlay pe iPhone 6/6 Plus și iPad Air 2. În plus, au fost incluse îmbunătățiri în privința contactelor, funcționării Partajării familiale în interiorul configurărilor iCloud, afișării conexiunilor https, HomeKit, restaurării dintr-un backup (care se va face mai rapid), afișării incorecte a alertei backup iCloud cum că un backup nu s-a putut efectua deși el fusese efectuat cu succes, funcționării tastaturilor de la terți, portcheiului, ghidării în Hărți, atunci când un Apple Watch este conectat la iPhone, tipăririi de mesaje în Mail, multitaskingului, sincronizării notițelor cu iTunes pentru Windows, Podcasturilor, Safari, Căutării, Configurărilor, asistentului de configurare, Siri pe iPad, VPN și WebKit.
 • Probleme existente: Apelurile FaceTime nu funcționează pe iPhone 6, iPhone 6 Plus și iPad Air 2, dongle-urile video Lightning nu vor funcționa, blocarea activării ar putea fi afișată ca activată pe Apple Watch, chiar dacă nu este, crearea unui ID Apple din Game Center ar putea genera eroare fatală, conectarea într-un cont Apple cu autentificarea în doi pași activată, după restaurarea dintr-un backup, ar putea duce la blocarea dispozitivului, aplicația Muzică nu afișează fila Muzică. În plus, mai există și multe, multe alte probleme cunoscute de către Apple, acestea fiind menționate mai jos.

iOS 9 beta 2 – notițele lansării

 

Introduction

iOS SDK 9.0 provides support for developing iOS apps. It is packaged with a complete set of Xcode tools, compilers, and frameworks for creating apps for iOS and OS X. These tools include the Xcode IDE and the Instruments analysis tool, among many others.

With this software you can develop apps for iPhone, iPad, or iPod touch running iOS 9. You can also test your apps using the included Simulator, which supports iOS 9. iOS SDK 9.0 requires a Mac computer running OS X v10.10.3 (Yosemite) or later.

This version of iOS is intended for installation only on devices registered with the Apple Developer Program. Attempting to install this version of iOS in an unauthorized manner could put your device in an unusable state.

For more information and additional support resources, visit http://developer.apple.com/programs /ios/.

Bug Reporting

For issues not mentioned in the Notes and Known Issues section, please file bugs through the Apple Developer website (https://developer.apple.com/ bug-reporting/ios/). Additionally, you may discuss these issues and iOS SDK 9.0 in the Apple Developer Forums: https://forums. developer.apple.com/ community/pre-release/ios-9-beta. To get more information about iCloud for Developers, go to http://developer.apple.com/icloud.

 

Notes and Known Issues

The following issues relate to using iOS SDK 9.0 to develop code.

Accessories

Known Issue

 • Lighting video dongles don’t work with this beta.

Activation Lock

Known Issue

 • Your iPhone may indicate that Activation Lock is turned on for your Apple Watch when it is not.

AirPlay

Fixed in Beta 2

AirPlay connectivity issues with Apple TV.

App Extensions

Known Issue

Debugging an action or sharing extension can cause the extension to be missing in the UIActivity View Controller object.

Workaround: Go to the More list and go back to show the extension again.

App Store

Note

 • iOS 9 enforces the UILaunchImages requirement; apps can no longer declare the same launch image to support different interface orientations.

Known Issue

 • Users might be prompted twice for credentials on the first In-App Purchase.

Apple ID

Fixed in Beta 2

 • If you change your primary email address on appleid.apple.com, you may not be able to authenticate on device (including signing out of Find My iPhone).

  Workaround: First, change your email back to the previous email on appleid.apple.com. Then sign out and back in on your device.

Known Issues

 • Attempting to create a new AppleID via GameCenter may cause a crash.

 • iForgot links may work intermittently.

  Workaround: Please try again.

Apple Pay

Fixed in Beta 2

You cannot present the Apple Pay sheet if you request PKAddress FieldName for your required shipping address fields.

AVFoundation

Notes

 • AVQueuePlayer now supports a mixture of file-based media and HTTP Live Streaming media in its queue. Prior to this, you had to ensure that all items in the queue were of the same type.

 • For apps linked against iOS 9 or later, the media interruption behavior for AV(Queue)Player has changed.

  Before iOS 9, apps could interrupt other media-playing clients by associating or adding AVPlayer Item to AV Player or by modifying the time or date of the current AVPlayer Item (using the seekTo Time: or seek ToDate: methods). In iOS 9, these operations interrupt only when AV Player object’s playback rate is changed to a non-zero value through the rate property or play method.

 • Picture in Picture playback might stop and the Picture in Picture button might disappear when using  AVPlayer ViewController for video playback and replacing the underlying AVPlayer object’s current item using replaceCurrent ItemWith PlayerItem:.

 • The AVPictureInPictureController interface and cancelPictureInPicture method are deprecated.

Bluetooth

Fixed in Beta 2

Incoming cellular call audio may not route to certain Bluetooth headsets.

Workaround: Route audio away from Bluetooth headset (for example, to the phone speaker) and back.

Calendar

Known Issue

Calendar Time to Leave alerts may not be sent.

CarPlay

Fixed in Beta 2

 • When you turn off your vehicle with a device still attached to a CarPlay-enabled head unit, the device may become completely unresponsive and require a hard reboot.

 • iPhone 6, iPhone 6 Plus, and iPad Air 2 devices may not work with CarPlay.

CBCentralManager

Note

Apps that use CBCentral Manager (particularly retrieve Peripherals: and retrieve Connected Peripherals) will crash on launch or upon pairing an accessory. CBCentral Manager was deprecated in iOS 7.0 and has been removed in iOS 9.0.

Contacts

Fixed in Beta 2

 • LDAP and GAL servers aren’t queried for autocompletion.

 • You may receive CNContactStore DidChange Notification and not know if it was one of your CN ContactStore instances that trigged the notification.

FaceTime

Known Issue

In this beta, FaceTime calls do not connect on iPhone 6, iPhone 6 Plus, or iPad Air 2.

Family Sharing

Fixed in Beta 2

 • Changing your password prevents the Family section of iCloud Settings from loading.

Known Issues

 • Adding a family member inline fails.

  Workaround: Use invite to add family members.

 • Ask To Buy notifications don’t respond when tapped.

Foundation

Fixed in Beta 2

 • https connections are displayed as https connections.

Note

Horizontal location constraints should consistently reference either left/right OR leading/trailing attributes. For apps linked against the iOS 9 SDK, NSLayoutConstraint will throw an exception if you attempt to create a constraint between a leading/trailing attribute AND a left/right attribute.

HealthKit

Known Issue

In rare circumstances, it is possible for the health database to be deleted during the upgrade to the seed.

Workaround: To make sure the health database is not lost, make an encrypted iTunes backup prior to installing this seed.

Although keeping the device unlocked for the duration of the upgrade process reduces the risk of the database being destroyed, it’s recommended that you create a backup so that you can recover the database if you encounter this issue.

HomeKit

Fixed in Beta 2

 • Accessories may not be removed from the HMAccessory Browser object after being added to a home.

 • HMLocationEvent currently supports only CLCircularRegion.

 • iOS 9 does not currently accept Home invitations from iOS 8.

Known Issues

 • Accessories that support multiple communication paths to HomeKit may appear duplicated.

 • Location-based event triggers do not work in Simulator.

iCloud Backup

Fixed in Beta 2

 • Restoring from a backup created in iOS 9 is slower than restoring from a backup created in iOS 8 or earlier.

 • You may see an incorrect “iCloud Backup” alert that suggests your device hasn’t backed up when it has backed up successfully.

Known Issue

 • iCloud backups will incorrectly report a backup size of 0 bytes in Settings > iCloud > Backup > Manage Storage > Storage > Device.

 • If you have Two Factor Auth enabled, signing into your iTunes account while restoring from an iCloud backup may get stuck sending your verification code.

  Workaround: Don’t sign into your iTunes account while restoring from an iCloud backup.

 • In rare cases, iCloud backups make progress, but then fail.

  Workaround: Use iTunes to back up and restore.

iCloud Drive

Known Issue

Tapping an iCloud Drive document in search results doesn’t do anything.

Instant HotSpot

Known Issue

Some devices crash on connection to Instant Hotspot.

Keyboards

Fixed in Beta 2

 • Third party keyboards don’t work in search results.

 • Third party keyboards may get removed from the list of active keyboards in apps.

  Workaround: Add keyboards again from Keyboard Settings.

Note

 • Russian, Turkish, and Korean QuickType keyboards require at least iOS 9 Beta 2.

Known Issue

 • There are display issues with QuickType suggestions in Share Sheets.

Keychain

Fixed in Beta 2

 • When using the Setup Assistant to enable iCloud Keychain, the SMS verification code may not autopopulate if the SMS is received on the same device.

 • SecKey GeneratePair may sometimes fail to generate a key that is stored in secure enclave (kSecAttrTokenID SecureEnclave).

 • Keychain items created with kSecAccess Control UserPresence access control list are using global Touch ID credential for 10 minutes. When an iPhone is unlocked by Touch ID, these items reuse the Touch ID unlock information and do not ask for new authentication. When the iPhone is unlocked using a passcode, the items require Touch ID.

 • Local Authentication set Credential fails to set application password for keychain operation.

 • SecRequest SharedWeb Credential does not show the user name picker.

Known Issues

 • After changing your iCloud password, you may see an “iCloud Keychain Reset” prompt.

  Workaround: Re-enable iCloud Keychain.

 • If you have two-step verification enabled on your AppleID and then change your iCloud Keychain or iCloud Security Code on a non-trusted device, you see a “Verification Failed” error.

  Workaround: Log out of iCloud, log back into the account and enable iCloud Keychain

 • Under certain circumstances, when enabling iCloud keychain on an OS X El Capitan or iOS 9 system using the iCloud Security Code, you may see “incorrect security code” or “could not set up iCloud keychain” even if you’ve entered the correct security code and SMS verification code.

  Workaround: Use “approve from other device” instead.

Localization

Known Issue

For devices where English is not the default languge, some content may appear in English instead of the expected language.

Maps

Fixed in Beta 2

Navigation steps, instructions, and display will not update properly if your iPhone is paired to an Apple Watch and the iPhone screen is locked.

Known Issue

 • MapKit’s MKDirections do not get directions or ETA responses from MapKit in this beta.

  Workaround: Add an exemption in your Info.plist. See the ATS documentation here: App Transport Security Technote.

Mail

Fixed in Beta 2

 • Mail crashes when trying to print a message.

Known Issues

 • A Yahoo mail account may periodically display “Cannot get mail.”

  Workaround: You can dismiss the alert and Yahoo mail continues to function as expected.

MDM

Fixed in Beta 2

The AvailableOSUpdates MDM command fails on unsupervised devices as an unknown command. The command succeeds only on supervised DEP-enrolled devices.

Multitasking

Fixed in Beta 2

 • When displayed in multitasking scenarios, secondary apps cannot be pinned, unpinned, or resized if VoiceOver is enabled.

  Workaround: Disable VoiceOver in Settings > General > Accessibility to resume functionality of these multitasking gestures.

 • iPad Air Simulator does not have limited multitasking capabilities (overlay and PiP only). In this beta, there is no difference between the iPad Air and iPad Air 2 Simulators.

 • App switcher continuity does not function in this beta. If you need to test continuity, you can test it on the lock screen.

Music

Note

When users plug in headphones or connect to Bluetooth or CarPlay in their car, their favorite music app appears on the lock screen or the car display.

For your app to be eligible for this, it must publish to Now Playing upon launch and consistently maintain a Now Playing state. A common practice upon launch is to continue playing the track from when the app was last exited.

Known Issue

The Music tab is not displayed in the Music app.

Networking

Note

When negotiating a TLS/SSL connection with Diffie-Hellman key exchange, iOS 9 requires a 1024-bit group or larger. These connections include:

 • Secure Web (HTTPS)

 • Enterprise Wi-Fi (802.1X)

 • Secure e-mail (IMAP, POP, SMTP)

 • Printing servers (IPPS)

Notes

Fixed in Beta 2

After upgrading Notes in iOS 9 Beta 1, Notes will not sync using iTunes on Windows.

Photos

Known Issue

After restoring from iCloud backup, photos not stored in iCloud Photo Library fail to display thumbnails.

Workaround: Select the impacted photo and choose Edit followed by Revert.

Podcasts

Fixed in Beta 2

 • The search page does not always load or provide results.

 • The subscribe button is slow to respond to user’s touches.

 • When using multitasking, the Podcast app crashes when reducing to 50% and then increasing to 66%.

Known Issue

 • If you change the media type of content in iTunes to “podcast episode”, and then sync those podcasts, the Podcast app will crash on launch.

Safari

Fixed in Beta 2

 • Content Blockers with invalid JSONs are not loaded.

 • Setting a tintColor on SFSafariViewController doesn’t apply.

Notes

 • “Find on Page” is now available both from the Share sheet as well as in the Completions List.

 • Request Desktop Site has moved. It’s now in the Share sheet instead of Favorites.

 • Web Browser–to–Native App Handoff does not work with your app if the apple app site association file isn’t correctly formatted and signed. Please see the Handoff Programming Guide and the Shared Web Credentials Reference for more information.

Search

Fixed in Beta 2

 • Indexing a Core Spotlight item with a thumbnail does not show the thumbnail or description in search results.

 • All NSUserActivity objects get indexed and displayed in Spotlight (not just the ones that are marked searchable).

Known Issues

 • Tapping a Mail message, Maps favorites, Note, or Message in search results does not open the app on some devices.

 • When submitting an activity to be searchable with NSUserActivity the metadata (attrituteSet) does not get added to the index. The title and keywords property are the only activity metadata added to the index.

Settings

Fixed in Beta 2

 • The Cellular Data page may be blank after swapping SIM cards.

 • Tapping Settings > iCloud > AppleID may be unresponsive the first few times.

  Workaround: Please try again. It eventually works.

Known Issues

 • Third-party app settings sometimes do not appear in Simulator.

 • You may see a Black screen when trying to add Google or Yahoo accounts.

 • CoreSpotlight items indexed with description don’t display the description in Search.

Setup Assistant

Fixed in Beta 2

Choosing the Disagree button on the iCloud terms pane does not let you proceed.

Known Issue

iForgot links don’t work in Setup Assistant.

Siri

Fixed in Beta 2

 • In Siri Suggestions on iPad, attempting to call, message, or FaceTime a contact with multiple addresses causes Springboard to crash.

SpriteKit

Known Issue

 • – (BOOL)containsNode:(SKNode *)node and – (NSSet *)containedNodeSet do not work in this beta.

UIKit

Fixed in Beta 2

openURL: only works with URL schemes declared in an app’s Info.plist.

Notes

 • There is a redesigned UI for printing that includes a print preview (presented from UIPrint Interaction Controller or UI Activity View Controller). For apps that provide printing items or use only built-in UIPrint Formatter objects (UISimple Text PrintFormatterUI MarkupText PrintFormatterUIWeb View Print Formatter, or the UI ViewPrint Formatter of any system-provided view), nothing additional is needed for the print preview to display.

  Apps that subclass UIPrint Page Renderer or UIPrint Formatter to draw content for printing must be built with the iOS 9 SDK for the preview to display. The behavior of UIPrintPage Renderer has been updated to call drawPageAt Index:inRect: multiple times with potentially different page sizes and margins. Various methods on UIPrintPage Renderer may be called from a non-main thread, but never from multiple threads concurrently.

 • UIPicker View and UIDate Picker are now resizable and adaptive—previously, they would enforce a default size even if you attempted to resize them. These views also now default to a width of 320 points on all devices, instead of to the device width on iPhone.

  Interfaces that rely on the old enforcement of the default size will likely look wrong when compiled for iOS 9. Any problems encountered can be resolved by fully constraining or sizing picker views to the desired size instead of relying on implicit behavior.

Known Issue

UIModal Presentation Popover style doesn’t update its barButtonItem anchor position when the window is resized.

VPN

Fixed in Beta 2

 • If you have the Developer Disk Image package installed, AlwaysOn VPN tunnel does not establish.

 • If both Cellular and Wi-Fi tunnels are up, occasionally the Cellular tunnel will become the default route instead of the Wi-Fi tunnel.

 • Occasionally interface UP / DOWN events are not handled, which leads to the tunnel not being brought up or torn down immediately.

 

WebKit

 

Fixed in Beta 2

 • The new API to load local files currently doesn’t work for loading files inside the app bundle.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.