iOS 16.1.1 și iPadOS 16.1.1 au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

iOS 16.1.1 și iPadOS 16.1.1 au fost lansate miercuri seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad compatibile cu iOS 16, respectiv iPadOS 16.

iOS 16.1.1 și iPadOS 16.1.1 Noutăți

Noile actualizări corectează o serie de probleme întâmpinate de utilizatorii de iPhone și iPad, însă fără ca Apple să specifice cu exactitate care sunt acestea. Cu toate acestea, trebuie precizat că aceste actualizări foarte probabil rezolvă o problemă extinsă cu Wi-Fi din cauza căreia dispozitivele se deconectau aleatoriu, unii utilizatori nereușind să rămână conectați la rețelele lor wireless.

În plus, noile actualizări aduc actualizări de securitate, fiind astfel recomandate tuturor utilizatorilor. Mai precis, acestea adresează două probleme ale libxml2 care puteau permite unor utilizatori de la distanță să închidă aplicații în mod neașteptat ori să execute cod în mod arbitrar (mai multe detalii aici).

Actualizare iPhone și iPad

Actualizările la iOS 16.1.1 și iPadOS 16.1.1 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 16 / iPadOS 16, având în vedere și gravitatea problemelor de securitate adresate.

iOS 16.1.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 8 / 8 Plus / X (și modelele ulterioare), iar iPadOS 16.1.1 poate fi instalat pe toate modelele de iPad Pro, pe iPad 5 (și modelele mai recente), iPad mini 5 (și modelele mai recente) și iPad Air 3 (și modelele mai recente), atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

În cazul iPad, fiind trecere făcută de la iPadOS 15.x, vă recomandăm să urmați pașii din acest tutorial în vederea realizării actualizării la iPadOS 16.x:

iOS 16.1.1 / iPadOS 16.1.1 succed iOS 16.1, care reprezintă prima actualizare majoră adusă iOS 16. Toate noutățile din iOS 16.1 sunt prezentate aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa faceti o restaurare (restore) unui iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Intampiati multe inchideri subite ale aplicatiilor preinstalate pe iPhone, iPad sau iPod touch, iOS-ul merge mai greu...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.