watchOS 8.5 a fost lansat pentru Apple Watch

- Publicitate -

watchOS 8.5 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Această a patra actualizare majoră adusă watchOS 8 vine să adreseze câteva probleme existente în primele build-uri ale actualizării, precum și să introducă noi caracteristici, și a fost testată cu programatorii și utilizatorii încă de luna trecută.

După cum ne arată și numărul de versiune, watchOS 8.5 este o versiune majoră a sistemului de operare pentru Apple Watch, programatorii și utilizatorii care au instalat build-urile de prelansare descoperind deja câteva caracteristici noi.

Aidoma iOS 15.4, iPadOS 15.4 și macOS 12.3, watchOS 8.5 introduce compatibilitate pentru cele 37 de caractere emoji noi și cele câteva sute de variații cuprinse în standardul Emoji 14. Printre noile caractere se numără o față care se topește, buze mușcate, mâini ținute în formă de inimă, fasole, față cu gură pe diagonală, ouă, cuib, baterie scăzută, coral, lotus ș.a.

În plus, noua versiune a sistemului de operare pentru ceas include îmbunătățiri pentru funcționalitatea Notificări de ritm neregulat, care identifică fibrilațiile atriale (din păcate, momentan, această funcționalitate îmbunătățită nu este disponibilă în România ori în alte țări din UE).

watchOS 8.5 Notițele lansării

watchOS 8.5 include noi funcționalități, îmbunătățiri și corecturi de erori, inclusiv:

  • Posibilitatea de a autoriza achiziții și abonamente pe Apple TV.
  • Cardurile de vaccinare COVID-19 din aplicația Portofel sunt acum compatibile cu formatul Certificatului digital UE privind COVID
  • Notificările de ritm cardiac neregulat au fost actualizate pentru a îmbunătăți identificarea fibrilației atriale. Funcționalitatea este disponibilă în SUA, Chile, Hong Kong, Africa de Sud și multe regiuni în care caracteristica este disponibilă. Din păcate, se pare că, cel puțin momentan, versiunea 2 a notificărilor de ritm neregulat nu este disponibilă în România ori în alte țări din Europa din cauza reglementărilor în vigoare. Pentru determinarea versiunii funcționalității notificări de ritm neregulat, va trebui să accesezi, pe iPhone, Sănătate > Explorare > Inimă > Notificări de ritm neregulat > Informații.
  • Indicii audio în Fitness+ oferă comentarii audio a mișcărilor prezentate fizic în timpul exercițiilor.

Mai multe detalii despre conținutul de securitate al acestei actualizări sunt disponibile aici.

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor care posedă un Apple Watch Series 3 (sau mai recent) și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 15.4 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 7:

watchOS 8.5 succede watchOS 8.4.2, care reprezintă o actualizare minoră de watchOS ce a fost lansată în februarie pentru a corecta unele probleme ale anumitor modele de Apple Watch (mai multe detalii aici).

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS / iPadOS 15.8 și iOS / iPadOS 16.7.2 / macOS 13.6.1 și macOS 12.7.1 au fost lansate

iOS 15.8, iPadOS 15.8, iOS 16.7.2 și iPadOS 16.7.2 au fost lansate miercuri seară de către Apple...

Apple arată că Siri va fi în curând disponibilă și în limba română

La nouă ani de la lansarea asistentului virtual personal din iOS și la câțiva ani buni de...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.