iOS 15.3 RC și iPadOS 15.3 RC au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată ce aduc nou

- Publicitate -

Apple a lansat joi seară iOS 15.3 RC și iPadOS 15.3 RC pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni sosesc la o săptămână distanță de iOS 15.3 / iPadOS 15.3 beta 2 și, având în vedere că vorbim despre actualizări Release Candidate (RC), acestea au același număr de build ori un număr de build foarte apropriat de cel pe care îl vor avea versiunile finale, publice, de iOS 15.3 / iPadOS 15.3, pe care Apple urmează să le lanseze cât de curând.

iOS 15.3 și iPadOS 15.3 sunt actualizări majore pentru iOS 15 / iPadOS 15. Sau cel puțin aceasta arată numărul lor de versiune, deoarece, din păcate, până acum, Apple n-a furnizat detalii privitoare la caracteristicile noi din cele două actualizări, iar programatorii și utilizatorii care le-au instalat pe dispozitivele lor nu au descoperit îmbunătățiri notabile ori funcționalități noi. Cel mai probabil, noile actualizări de software se concentrează pe corectarea de erori și pe îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile.

De îndată ce caracteristicile noi ale iOS 15.3 / iPadOS 15.3 Release Candidate vor fi descoperite, le vom prezenta mai jos în cadrul acestui articol.

iOS 15.3 Release Candidate și iPadOS 15.3 Release Candidate pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 15/iPadOS 15.

Deocamdată, iOS 15.3 / iPadOS 15.3 public Release Candidate nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate pe parcursul săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 15.3 nu este cunoscută, însă este posibil ca acestea să ajungă pe dispozitivele utilizatorilor cel mai devreme chiar săptămâna viitoare.

iOS 15.3 / iPadOS 15.3 succed iOS 15.2 / iPadOS 15.2, care reprezintă actualizările majore cu numărul doi aduse iOS / iPadOS 15, oferind o serie de caracteristici noi și importante pe dispozitivele compatibile. Mai multe detalii aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 15.3 / iPadOS 15.3 Release Candidate și ai descoperit și alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru...

watchOS 9.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a treia actualizare...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.