iOS 14.6 RC și iPadOS 14.6 RC au fost lansate pentru iPhone și iPad

- Publicitate -

Apple a lansat în această seară iOS 14.6 Release Candidate și iPadOS 14.6 Release Candidate pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o săptămână distanță de iOS / iPadOS 14.6 beta 3. Noile build-uri sunt, cel mai probabil, aceleași cu cele ale versiunilor finale ale iOS / iPadOS 14.6, lansarea acestora din urmă fiind iminentă.

iOS 14.6 și iPadOS 14.6 sunt cele mai recente actualizări majore aduse iOS / iPadOS 14 și, chiar dacă ele nu vin cu un număr atât de impresionant de caracteristici noi precum iOS / iPadOS 14.5, aduc mai multe caracteristici interesante pentru utilizatori.

În primul rând, iOS 14.6 și iPadOS 14.6 includ compatibilitate pentru noile caracteristici Apple Music anunțate de către Apple astăzi, și anume Audio spațial cu Dolby Atmos și Audio fără pierderi. Noua caracteristică Audio spațial va oferi utilizatorilor o experiență de ascultare captivantă, care va face ca muzica să pară că vine de peste tot din jurul tău. Audio fără pierderi va oferi abonaților Apple Music melodii de o calitate mai înaltă, care vor suna exact cum au sunat atunci când au fost create în studio de către artiști. La lansare, mii de piste de pe Apple Music vor include compatibilitate cu Audio spațial și nu mai puțin de 20.000 de piese vor include Audio fără pierderi. Până la finele anului, Apple promite ca peste 75 de milioane de melodii să aibă o calitate mai bună a sunetului.

Pentru AirTags, iOS 14.6 / iPadOS 14.6 adaugă o nouă caracteristică ce va permite folosirea unei adrese de e-mail ca modalitate de contact pentru Mod pierdut, anterior fiind disponibilă doar opțiunea de a lăsa un număr de telefon.

Noile versiuni de iOS și iPadOS vor introduce și Abonamente Podcasturi Apple, care au fost prezentate de către Apple în cadrul evenimentului media de luna trecută. Abonându-se la podcasturi, utilizatorii Podcasturi se vor abona la podcasterii favoriți, vor beneficia de ascultare neîntreruptă de reclame, episoade bonus și alte noi opțiuni. În plus, tot pentru Podcasturi, actualizările adaugă noi caracteristici ce permit marcarea tuturor episoadelor ca fiind redate, ștergerea descărcărilor și recuperarea episoadelor șterse, Apple adresând astfel nemulțumirile utilizatorilor apărute după introducerea noii interfețe, în iOS 14.5.

O altă caracteristică introdusă de către Apple în cadrul evenimentului din aprilie și care își va face debutul în iOS 14.6 este Apple Card Family. Aceasta va permite membrilor unei familii să împartă un singur cont Apple Card, organizatorii putând stabili limite de cheltuială pentru fiecare în parte, urmări plățile efectuate șamd.

iOS 14.6 Release Candidate și iPadOS 14.6 beta pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 14/iPadOS 14.

Deocamdată, iOS 14.6 / iPadOS 14.6 Release Candidate nu sunt disponibile pentru membrii Apple Software Beta, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate în curând. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 14.6 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile pentru publicul larg cel mai probabil chiar pe parcursul acestei luni.

iOS 14.6 / iPadOS 14.6 succed iOS / iPadOS 14.5, care reprezintă cele mai mari actualizări aduse până acum iOS / iPadOS 14, aducând o serie de caracteristici și îmbunătățiri pe dispozitivele iPhone și iPad compatibile. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.5 sunt prezentate aici.

Notă: Dacă ai instalat iOS 14.6 / iPadOS 14.6 Release Candidate și ai descoperit alte noutăți decât cele mai sus prezentate, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.