iOS 14.5 și iPadOS 14.5 au fost lansate pentru utilizatorii de iPhone și iPad. Iată noutățile

- Publicitate -

iOS 14.5 și iPadOS 14.5 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 14 și iPadOS 14.

Cea de-a cincea actualizare majoră adusă deja iOS 14 / iPadOS 14 sosește la o lună distanță de iOS 14.4.2 / iPadOS 14.4.2, și a fost testată în prealabil împreună cu dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta.

iOS 14.5 și iPadOS 14.5 Noutăți

iOS 14.5 și iPadOS 14.5 sunt cele mai mari actualizări aduse până acum iOS / iPadOS 14, introducând o serie de caracteristici pe iPhone, iPad și iPod touch.

Pe modelele iPhone cu Face ID, iOS 14.5 vine, în primul rând, cu simplificarea procesului de deblocare în situațiile în care utilizatorul poartă mască. Grație noii caracteristici „Deblocați cu Apple Watch”, utilizatorii vor putea să folosească ceasul Apple (deblocat și conectat la iPhone) ca metodă secundară pentru deblocarea ecranului iPhone-ului la care este conectat, pe lângă Face ID. Cu această caracteristică, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să introducă codul de acces ori, mai rău, să își tragă masca de pe față în vederea deblocării telefonului.

Practic, pe modelele iPhone cu Face ID și iOS 14.5 instalat, care au asociat un Apple Watch cu watchOS 7.4, deblocarea ecranului se va face automat atunci când sunt în proximitatea ceasului, pe Apple Watch fiind trimisă o retroacțiune haptică și o notificare care să confirme deblocarea (într-o manieră similară celei întâlnite la deblocarea ecranului anumitor modele de Mac via Apple Watch). Trebuie reținut faptul că, dacă deblocarea ecranului telefonului s-a făcut fără voia utilizatorului (de către o persoană aflată în proximitatea acestuia), el va putea să blocheze la loc ecranul iPhone-ului direct de pe ceas. De asemenea, activarea acestei caracteristici este facultativă, iar ea nu va putea fi folosită pentru aprobarea achizițiilor cu Apple Pay, achizițiilor de pe App Store ori pentru deblocarea unor terțe aplicații care folosesc Face ID.

iOS 14.5 mai introduce și compatibilitate la nivel global pentru 5G în modul Dual SIM pe modelele iPhone 12, astfel că de acum utilizatorii care folosesc două planuri de date pe un iPhone se vor putea bucura pe ambele de conexiuni 5G (în versiunile precedente, modul Dual SIM era limitat la rețelele LTE.5g dual sim iphone 12

iOS 14.5, iPadOS 14.5 și watchOS 7.4 includ compatibilitate AirPlay 2 pentru Apple Fitness+, ceea ce înseamnă că abonații acestui serviciu pentru fitness vor putea iniția un exercițiu de pe un iPhone și iPad, iar apoi să redea imaginile pe un TV cu AirPlay ori pe un Apple TV. Redarea exercițiilor prin AirPlay 2 se va face doar video și audio, fără a se afișa alte date precum caloriile arse, timpul scurs ș.a.

Controlerele PlayStation 5 DualSense și Xbox Series X pot fi acum conectate la dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch cu cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare. Codul intern al noilor actualizări sugerează că Apple s-ar putea să adauge o opțiune de Apple Card pentru familie, care va permite tuturor membrilor să folosească același card, cu posibilitatea stabilirii de limite de cheltuire pentru fiecare membru, Daily Cash ș.a. De asemenea, codul iOS 14.5 sugerează implementarea unor caracteristici pentru „bunăstare financiară”, care ar urma să folosească învățarea automată pentru a oferi utilizatorilor sugestii automatizate pentru îmbunătățirea situației financiare, precum și analize detaliate ale cheltuielilor bazate pe comercianți, cheltuieli recurente, cumpărături neobișnuite ș.a.

În Hărți, utilizatorii se vor bucura de câteva caracteristici noi, una dintre acestea fiind posibilitatea de a raporta, de pe iPhone și din CarPlay, accidente, pericole și radare atunci când navighezi prin această aplicație (funcționalități similare celor din Waze), grație noului buton „Raportați.” Pentru Siri, iOS 14.5 și iPadOS 14.5 introduc posibilitatea de a-ți alege serviciul de streaming muzical favorit pe care să îl folosească asistentul virtual personal pentru a reda muzica pe care o dorești, astfel că dacă preferi Spotify în locul Apple Music, vei putea alege această aplicație în detrimentul celei implicite. Alegând o altă aplicație implicită pentru muzică, utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să specifice de fiecare dată lui Siri să redea o anumită melodie „pe Spotify” (ori un alt serviciu similar) pentru ca aceasta să nu o caute direct pe Apple Music. Și tot pentru Siri, iOS 14.5 și iPadOS 14.5 introduc două noi voci Siri pentru limba engleză. Acestea folosesc înregistrările unor persoane și motorul neural al Apple, care, potrivit gigantului californian, va face vocile să „curgă mai organic” prin frazele generate din mers. Același motor neural de la Apple a fost folosit pentru a îmbunătăți, în noile versiuni de iOS și iPadOS, vocile Siri pentru dialectul irlandez, limba rusă și italiană, nu mai puțin de 38 de voci Siri folosind acum această tehnologie. În plus, iOS 14.5 va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-și selecta vocea Siri preferată și la configurarea inițială dispozitivului (anterior, Siri era activată implicit cu vocea feminină, în SUA).

În aplicația „Găsire”, a fost introdusă fila „Articole”, în interiorul căreia utilizatorii vor putea să își găsească lucrurile compatibile, altele decât cele de la Apple (inclusiv căști Beats, căști de la Belkin ș.a.). De asemenea, din acest loc vor fi localizate obiectele cărora le vor fi atașate dispozitivele Apple AirTag, care vor fi disponibile în magazine începând de vineri.gasire apple

Pe 7 aprilie, Apple a anunțat lansarea programului de accesorii „Găsire”, care este proiectat pentru a permite dispozitivelor Bluetooth de la terți să fie urmărite în cadrul aplicației Găsire, alături de toate celelalte dispozitive cu iOS, macOS, watchOS șamd. Potrivit Apple, primele companii care vor integra Găsire în produsele lor sunt Belkin, Chipolo și VanMoof, aceasta din urmă lansând două modele de biciclete electrice – S3 și X3. Toate dispozitivele compatibile „Găsire” vor putea fi localizate în fila Articole din aplicația Găsire (pe dispozitivele cu macOS 11.1 și iOS 14.3 sau ulterior) și vor avea o insignă „Funcționează cu Găsire Apple”. Asemenea dispozitivelor Apple, toate accesoriile care vor integra noua tehnologie Apple vor putea fi localizate pe hartă, iar utilizatorii vor avea inclusiv opțiunea de a reda un sunet pentru a localiza un dispozitiv pierdut/furat. Mai mult, accesoriile vor putea fi introduse într-un „Mod pierdut”, care le va bloca în ID-ul Apple și va preveni asocierea lor cu alte dispozitive (iar atunci când cineva le va găsi, ele vor trimite localizarea). Toate dispozitivele compatibile cu Găsire vor beneficia de întreaga rețea Găsire Apple, care folosește datele crowdsourced provenite de la sutele de milioane de dispozitive Apple active pentru a ajuta utilizatorii să-și localizeze dispozitivele compatibile, chiar dacă acestea nu sunt conectate la internet. În fine, Apple a anunțat că dezvoltă o specificație U1 pentru producătorii de cipuri, care va permite accesoriilor de la terți să lucreze cu cipul U1 Ultra Wideband pentru conștientizare parțială din iPhone 11 și iPhone 12, oferind astfel „o experiență mai precisă, conștientă din punct de vedere direcțional atunci când se află în apropriere.”

iOS 14.5 și iPadOS 14.5 mai introduc și peste 200 de noi caractere emoji. Incluse în specificația Emoji 13.1, noile caractere includ față care expiră, față în ceață, inimă în flăcări, precum și alte caractere complet noi, dar și o serie de actualizări pentru caracterele existente (cum ar fi cel de căști, care acum aduce a AirPods Max, sau cel de seringă, care nu mai are sânge).emoji ios 14.5

Pe unele modele de iPhone, iOS 14.5 urmează, potrivit Apple, să adreseze problema din cauza căreia ecranele aveau un aspect verzui sau gri. Descrierea Apple a acestei corecturi este următoarea: „iOS și iPadOS 14.5 beta 2 includ o optimizare pentru a reduce aspectul de strălucire slabă ce ar putea apărea la niveluri reduse de luminozitate pe fundaluri întunecate”.

recalibrare baterie iphone 11

O altă problemă adresată de iOS 14.5 se referă la modelele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Noua versiune de iOS include un nou proces pentru recalibrarea sănătății bateriei raportate pe modelele de iPhone susmenționate. Potrivit Apple, prezenta actualizare recalibrează capacitatea maximă a bateriei și capacitatea de performanță de vârf pe modelele iPhone 11 (Pro / Pro Max) pentru a adresa estimările sănătății bateriei lipsite de acuratețe care erau raportate pe unele dispozitive. Procesul de recalibrare poate dura câteva săptămâni, iar dacă dispozitivul iPhone determină că acesta nu a reușit, atunci îți va recomanda să trimiți telefonul într-un service autorizat Apple pentru a-i fi înlocuită bateria gratuit.

Recalibrarea capacității maxime și a capacității de performanță de vârf are loc în timpul ciclurilor regulate de încărcare, iar acest proces poate dura câteva săptămâni. Procentajul afișat al capacității maxime nu se va schimba în timpul recalibrării. Este posibil să fie actualizată capacitatea performanței de vârf, însă acest lucru poate trece neobservat de către majoritatea utilizatorilor. Dacă a fost afișat un mesaj anterior de baterie degradată, acest mesaj va fi eliminat după actualizarea la iOS 14.5.

iOS și iPadOS 14.5 sunt actualizările începând cu care Apple forțează implementarea caracteristicii Transparență urmărire aplicație. Prin aceasta, programatorii de aplicații sunt obligați să ceară și să primească permisiunea utilizatorilor pentru a le accesa identificatorul publicitar aleatoriu (cunoscut drept IDFA) în vederea urmăririi activității acestora în aplicații și pe site-urile web. Începând cu noua versiune de iOS, deci, atunci când o aplicație va dori să acceseze acel identificator publicitar, utilizatorii vor fi întâmpinați de o casetă de dialog care îi va informa cu privire la acest lucru, oferindu-le opțiunile „Permiteți urmărirea” și „Solicitați aplicației să nu urmărească”. Trebuie făcută precizarea că nouă caracteristică a fost deja implementată în iOS 14 și este disponibilă, deci, pentru programatori încă din toamna anului trecut, însă iOS 14.5 îi obligă pe aceștia să o folosească.ios 14.5 beta 1

Selectând „Solicitați aplicației să nu urmărească”, un utilizator va face ca aplicația respectivă să nu îi poată accesa identificatorul publicitar aleatoriu, iar programatorul va trebui să respecte acest lucru și să nu încerce urmărirea utilizatorului prin alte modalități. Nerespectarea noii măsuri va duce la eliminarea aplicațiilor în cauză de pe App Store. Utilizatorii vor putea gestiona preferințele pentru urmărirea în scop publicitar din Configurări > Intimitate > Urmărire.

În rest, în noile versiuni de iOS, Apple a mai făcut unele modificări de aspect pentru aplicațiile Apple News și Mementouri, adăugând în aceasta din urmă și noi opțiuni pentru imprimare și sortare. În aplicația Podcasturi, Apple a introdus pagini reproiectate ale emisiunilor, simplificând procesul de ascultare, precum a și îmbunătățit Căutarea cu Topuri, categorii și colecții. De asemenea, au fost adăugate noi configurări pentru alertele de urgență, un ecran de încărcare orizontal pe iPad și o mulțime de alte mici îmbunătățiri și modificări.

iOS 14.5 Notițele lansării

iOS 14.5 include opțiunea de a vă debloca iPhone-ul cu Apple Watch-ul în timpul purtării unei măști faciale, furnizează compatibilitate cu AirTag și introduce variațiuni separate ale tonului pielii pentru emoji care reprezintă cupluri. În plus, transparența urmăririi aplicațiilor vă permite să controlați aplicațiile cărora le este permis să vă urmărească activitatea în aplicațiile și pe site-urile web ale altor companii.

Deblocarea iPhone-ului cu Apple Watch-ul

 • Posibilitatea de a debloca iPhone X și modelele ulterioare cu Apple Watch Series 3 și modelele ulterioare atunci când încercați să utilizați Face ID în timpul purtării unei măști faciale

AirTag și Găsire

 • Compatibilitatea cu AirTag vă permite monitorizarea și găsirea articolelor importante, precum cheile, portofelul, rucsacul și multe altele, într-un mod privat și securizat, folosind aplicația Găsire
 • Găsirea precisă oferă feedback vizual, audibil și haptic pentru a vă conduce direct la un AirTag din apropiere utilizând tehnologia de bandă ultralargă furnizată de cipul U1 din modelele de iPhone 11 și iPhone 12
 • AirTag-urile pot fi localizate prin redarea unui sunet prin difuzorul integrat
 • Rețeaua Găsire, cu sute de milioane de dispozitive, vă poate ajuta să găsiți AirTag-ul, chiar dacă acesta nu se află în apropiere
 • Modul Pierdut vă notifică atunci când AirTag-ul este găsit și puteți introduce un număr de telefon la care puteți fi contactat(ă)

Emoji

 • Posibilitatea de a alege tonuri separate ale pielii pentru fiecare persoană din toate variațiile de emoji reprezentând cupluri care se sărută și cupluri cu inimă
 • Noi emoji cu fețe, inimi, femei cu barbă

Siri

 • Dacă purtați AirPods sau căști audio Beats compatibile, apelurile primite pot fi anunțate de Siri, inclusiv cine apelează, și le puteți prelua fără a vă folosi mâinile
 • Puteți efectua apeluri FaceTime de grup adresând către Siri o solicitare de a apela prin FaceTime o listă de contacte sau numele unui grup din Mesaje
 • Contactele pentru urgențe pot fi apelate adresând către Siri această solicitare

Confidențialitate

 • Transparența urmăririi aplicațiilor vă permite să controlați aplicațiile cărora le este permis să vă urmărească activitatea în aplicațiile și pe site-urile web ale altor companii pentru publicitate sau partajarea cu brokeri de date

Apple Music

 • Partajați versurile preferate utilizând Mesaje, Facebook și Instagram Stories, iar abonații pot reda fragmentul din Mesaje, fără a părăsi conversația
 • Topurile pe orașe prezintă muzica populară în peste 100 de orașe din toată lumea

Podcasturi

 • Paginile emisiunilor din aplicația Podcasturi sunt reproiectate pentru a simplifica începerea ascultării
 • Opțiunea de a salva și descărca episoade, adăugându-le automat în bibliotecă, pentru acces rapid
 • Comportamentul descărcărilor și configurările notificărilor pot fi personalizate individual, în funcție de emisiune
 • Topurile și categoriile populare din Căutare vă ajută să descoperiți noi emisiuni

Îmbunătățiri 5G

 • Compatibilitatea pentru dual SIM permite conectivitate 5G pe linia care utilizează date celulare pe modelele iPhone 12
 • Îmbunătățirile inteligente ale modului de date optimizează suplimentar experiența în rețelele 5G pentru autonomie sporită a bateriei și utilizare mai eficientă a datelor pe modelele de iPhone 12
 • Modelele de iPhone 12 pot fi utilizate în roaming internațional 5G la operatorii compatibili

Hărți

 • Ora estimativă de sosire poate fi partajată la deplasarea pe bicicletă sau pe jos, pe lângă șofat, prin adresarea unei solicitări către Siri sau apăsând pe fișa rutei din partea de jos a ecranului, apoi apăsând pe “Partajați ora de sosire”

Mementouri

 • Posibilitatea de a sorta mementourile după titlu, prioritate, data scadentă sau data creării
 • Opțiunea de a tipări listele de mementouri

Traducere

 • Viteza de redare a traducerilor poate fi ajustată prin apăsarea lungă a butonului de redare

Jocuri

 • Compatibilitate cu controllerele wireless Xbox Series X|S sau Sony PS5 DualSense™

CarPlay

 • Ora de sosire estimativă din Hărți Apple poate fi partajată cu ușurință în timp ce conduceți utilizând noile comenzi pentru Siri sau tastatura din CarPlay

În plus, această actualizare corectează următoarele probleme:

 • Mesajele din partea de jos a conversației puteau fi ascunse de tastatură, în anumite situații
 • Mesajele șterse puteau continua să apară în căutările Spotlight
 • Trimiterea mesajelor din unele conversații purtate în aplicația Mesaje putea eșua în mod repetat
 • Aplicația Mail putea să nu încarce e-mailurile noi ale unor utilizatori până la repornirea dispozitivului
 • Secțiunea pentru blocarea și identificarea apelurilor putea să nu apară în configurările Telefon
 • Filele iCloud Tabs puteau să nu apară în Safari
 • Dezactivarea portcheiului iCloud putea fi împiedicată
 • Mementourile create prin intermediul Siri puteau fi programate neintenționat pentru ore timpurii ale dimineții
 • Sistemul de raportare a stării de sănătate a bateriei va recalibra capacitatea maximă a bateriei și capacitatea performanței de vârf pe modelele de iPhone 11 pentru a remedia estimările imprecise ale raportării stării de sănătate a bateriei pentru unii utilizatori (https://support.apple.com/HT212247)
 • Optimizare pentru a reduce apariția unei străluciri slabe, care putea afecta afișarea fundalurilor negre la niveluri scăzute de luminozitate pe modelele de iPhone 12
 • Conexiunea audio AirPods putea fi dirijată la un dispozitiv incorect pentru comutarea automată
 • Notificările de comutare automată a căștilor AirPods puteau lipsi sau puteau fi duplicate

 

iPadOS 14.5 Notițele lansării

iPadOS 14.5 furnizează compatibilitate cu AirTag și introduce variații separate ale tonului pielii pentru emoji care reprezintă cupluri. În plus, transparența urmăririi aplicațiilor vă permite să controlați aplicațiile cărora le este permis să vă urmărească activitatea în aplicațiile și pe site-urile web ale altor companii.

AirTag și Găsire

 • Compatibilitatea cu AirTag vă permite monitorizarea și găsirea articolelor importante, precum cheile, portofelul, rucsacul și multe altele, într-un mod privat și securizat, folosind aplicația Găsire
 • AirTag-urile pot fi localizate prin redarea unui sunet prin difuzorul integrat
 • Rețeaua Găsire, cu sute de milioane de dispozitive, vă poate ajuta să găsiți AirTag-ul, chiar dacă acesta nu se află în apropiere
 • Modul Pierdut vă notifică atunci când AirTag-ul este găsit și puteți introduce un număr de telefon la care puteți fi contactat(ă)

Emoji

 • Posibilitatea de a alege tonuri separate ale pielii pentru fiecare persoană din toate variațiile de emoji reprezentând cupluri care se sărută și cupluri cu inimă
 • Noi emoji cu fețe, inimi, femei cu barbă

Siri

 • Dacă purtați AirPods sau căști audio Beats compatibile, apelurile primite pot fi anunțate de Siri, inclusiv cine apelează, și le puteți prelua fără a vă folosi mâinile
 • Puteți efectua apeluri FaceTime de grup adresând către Siri o solicitare de a apela prin FaceTime o listă de contacte sau numele unui grup din Mesaje
 • Contactele pentru urgențe pot fi apelate adresând către Siri această solicitare

Confidențialitate

 • Transparența urmăririi aplicațiilor vă permite să controlați aplicațiile cărora le este permis să vă urmărească activitatea în aplicațiile și pe site-urile web ale altor companii pentru publicitate sau partajarea cu brokeri de date

Apple Music

 • Partajați versurile preferate utilizând Mesaje, Facebook și Instagram Stories, iar abonații pot reda fragmentul din Mesaje, fără a părăsi conversația
 • Topurile pe orașe prezintă muzica populară în peste 100 de orașe din toată lumea

Podcasturi

 • Paginile emisiunilor din aplicația Podcasturi sunt reproiectate pentru a simplifica începerea ascultării
 • Opțiunea de a salva și descărca episoade, adăugându-le automat în bibliotecă, pentru acces rapid
 • Comportamentul descărcărilor și configurările notificărilor pot fi personalizate individual, în funcție de emisiune
 • Topurile și categoriile populare din Căutare vă ajută să descoperiți noi emisiuni

Mementouri

 • Posibilitatea de a sorta mementourile după titlu, prioritate, data scadentă sau data creării
 • Opțiunea de a tipări listele de mementouri

Jocuri

 • Compatibilitate cu controllerele wireless Xbox Series X|S sau Sony PS5 DualSense™

În plus, această actualizare corectează următoarele probleme:

 • Mesajele din partea de jos a conversației puteau fi ascunse de tastatură, în anumite situații
 • Mesajele șterse puteau continua să apară în căutările Spotlight
 • Trimiterea mesajelor din unele conversații purtate în aplicația Mesaje putea eșua în mod repetat
 • Aplicația Mail putea să nu încarce e-mailurile noi ale unor utilizatori până la repornirea dispozitivului
 • Filele iCloud Tabs puteau să nu apară în Safari
 • Dezactivarea portcheiului iCloud putea fi împiedicată
 • Mementourile create prin intermediul Siri puteau fi programate neintenționat pentru ore timpurii ale dimineții
 • Conexiunea audio AirPods putea fi dirijată la un dispozitiv incorect pentru comutarea automată
 • Notificările de comutare automată a căștilor AirPods puteau lipsi sau puteau fi duplicate

Actualizare iPhone și iPad

Actualizările la iOS 14.5 și iPadOS 14.5 le sunt recomandate tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 14 / iPadOS 14, având în vedere noutățile aduse și actualizările de securitate prezente.

iOS 14.5 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 14.5 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS / iPadOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC / Finder (pe macOS 10.15 și ulterior). Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 14.5 / iPadOS 14.5 succed iOS / iPadOS 14.4.2, care au adresat o problemă de securitate. Toate noutățile din iOS / iPadOS 14.4.2 sunt prezentate aici.

În prezent, Apple testează împreună cu programatorii și membrii Apple Software Beta, printre altele, și iOS 14.6 și iPadOS 14.6.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate pentru iPhone și iPad

iOS 16.3 și iPadOS 16.3 au fost lansate luni seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru...

watchOS 9.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 9.3 a fost lansat luni seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Aceasta este a treia actualizare...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

tvOS 16.3 a fost lansat pentru utilizatorii de Apple TV HD și 4K

Apple a lansat marți seară versiunea finală a tvOS 16.3 pentru toți utilizatorii de Apple TV generațiile 4, 5, 6 și 7 („HD” și...

Apple a lansat actualizarea 16.3 pentru HomePod

La o zi distanță de lansarea iOS 16.3 / iPadOS 16.3, watchOS 9.3 și a macOS Ventura 13.2 , actualizări majore care introduc o lungă listă...

Apple a lansat macOS Monterey 12.6.3 și macOS Big Sur 11.7.3

macOS Monterey 12.6.3 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Mac. Noua versiune de Monterey este însoțită de o actualizare adusă de către Apple...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.