Apple a lansat iOS 12.5, watchOS 6.3 și Actualizari de Securitate pentru macOS Catalina și Mojave

- Publicitate -

Lansările iOS 14.3, watchOS 7.2, tvOS 14.3 și a macOS 11.1 Big Sur din această seară sunt însoțite și de câteva actualizări de securitate pentru modele mai vechi de iPhone, iPad, Apple Watch și Mac.

iOS 12.5 este una dintre primele actualizări din lista celor „de securitate” lansate în această seară și vine să introducă, pe lângă înlăturarea unor breșe de securitate, și compatibilitate pentru sistemul de notificare de expunere la COVID-19.

Practic, la câteva luni după ce acesta a fost implementat în iOS 13 și integrat mai apoi și în iOS 14, Apple a decis să extindă disponibilitatea acestui sistem și la utilizatorii cu modele mai vechi de iPhone, astfel că aceștia vor putea opta pentru utilizarea sistemului de notificări de expunere la COVID-19 pentru iPhone. Desigur, pentru a opta va trebui ca autoritățile de sănătate publică din zona în care locuiți să îl fi implementat, un lucru care în România cel puțin până acum nu s-a întâmplat.

iOS 12.5 se adresează dispozitivelor iPhone și iPad care nu sunt compatibile cu iOS 13/14 (iPhone 5s și iPhone 6, printre altele).

watchOS 6.2.9 se adresează ceasurilor care sunt conectate la dispozitive iPhone ce nu au fost actualizate la iOS 13 / 14, precum și modelelor Apple Watch Series 1 și Series 2, care nu mai pot fi actualizare la watchOS 7. watchOS 6.3 succede watchOS 6.2.8, care a fost ultima versiune publică de dinaintea lansării watchOS 7.

Cele două actualizari de securitate pentru macOS Catalina și Mojave vin să aducă aceleași îmbunătățiri pe partea de securitate precum macOS Big Sur 11.1. Vorbim despre o mulțime de probleme adresate de compania americană, toate detaliile fiind oferite în cadrul acestui articol.

Având în vedere numărul și gravitatea problemelor de securitate adresate prin actualizările de securitate 2020-001 adusă macOS Catalina și 2020-007 adusă macOS Mojave, este recomandat tuturor utilizatorilor care mai au aceste versiuni instalate pe Mac-urile lor să le descarce și instaleze. Pentru a face acest lucru va trebui să accesezi Preferințe sistem > Actualizări software.

- Publicitate -
Aura Vasilie
Aura Vasilie
Senior editor la iTutorial.ro

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.