iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt disponibile la precomandă la Orange România – iată oferta operatorului

- Publicitate -

Păstrând tradiția, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, Orange, a dat startul sesiunii de precomenzi pentru iPhone 12 mini, iPhone 12 iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max imediat după ce Apple a permis acest lucru, la ora României 15:00.

Astfel, în momentul de față, clienții Orange România pot achiziționa noile modele de iPhone atât la abonament, cât și la liber, în toate versiunile și pe toate culorile. Mai multe detalii despre oferta Orange pentru iPhone 12 mini, iPhone 12 iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, precum și linkuri utile, sunt disponibile în cele ce urmează.

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max Oferta Orange România

iPhone 12 mini

Începând cu cel mai accesibil model din gama actuală, iPhone 12 mini, acesta, achiziționat în versiunea 64 GB împreună cu unul dintre abonamentele recomandate, are un preț de pornire, pentru clienții noi, 3.555,14 lei*. Spre deosebire de anii precedenți, reducerea celor de la Orange este foarte mică și, mai curios decât atât, este faptul că ea se aplică în mod egal pentru toate abonamentele (așa că ori îți iei abonamentul de 25€ / lună ori îți iei un abonament de 8€ / lună, telefonul tot atât va costa).

Față de versiunea cu 64 GB de stocare, iPhone 12 mini de 128GB va costa cu 240 lei mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

În fine, versiunea de 256GB a iPhone 12 mini este și ea disponibilă la Orange România, iar dacă îți dorești într-atât de mult spațiu de stocare, va trebui să scoți din buzunar aproximativ 800 lei în plus față de cât ai fi scos la versiunea de bază.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 12 mini. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 12 mini și „la liber.” Fără contract, un iPhone 12 mini de 64GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 3994,60 lei, unul de 128 GB va putea fi cumpărat la 4.241,48 lei, în timp ce un iPhone 12 mini de 256 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 4834 lei. Prețul la care comercializează Orange aceste dispozitive este mult mai mic decât la orice alt retailer de la noi din țară.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 12

Cel mai accesibil iPhone 12, acesta achiziționat în versiunea 64 GB împreună cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire, pentru clienții noi, 4.029,11 lei*. Pentru a plăti „doar” atât pe iPhone 12, va trebui să închei orice abonament cu prețul lunar între 8€ și 25€.

Față de versiunea cu 64 GB de stocare, iPhone 12 de 128GB va costa cu 240 lei mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

În fine, versiunea de 256GB a iPhone 12 Pro este și ea disponibilă la Orange România, iar dacă îți dorești într-atât de mult spațiu de stocare, va trebui să scoți din buzunar aproximativ 800 lei în plus față de cât ai fi scos la versiunea de bază.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 12. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 12 și „la liber.” Fără contract, un iPhone 12 de 64GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 3741,09 lei / 789€, unul de 128 GB va putea fi cumpărat la 839 € / 3.978,12 lei, în timp ce un iPhone 12 de 256 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 959€ / 4547,10 lei. Comparativ cu magazinele companiei Apple din Europa, prețul la care comercializează Orange noile dispozitive este mai mic cu până la 20€ (aprox. 95 lei). De asemenea, prețul la care comercializează Orange aceste dispozitive este mult mai mic decât la orice alt retailer de la noi din țară.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 12 Pro

Cea mai accesibilă versiune a iPhone 12 Pro, cea de 128 GB, achiziționată împreună cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire, pentru clienții noi, de 5.154.96 lei*. Pentru a plăti atât pe iPhone 12 Pro, va trebui să închei orice abonament cu prețul lunar între 8€ și 25€.

Față de versiunea cu 128 GB de stocare, iPhone 12 Pro de 256GB va costa cu aproximativ 530 lei mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

În fine, versiunea de 512 GB a iPhone 12 Pro este și ea disponibilă la Orange România:

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 12 Pro. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 12 Pro și „la liber.” Fără contract, un iPhone 12 Pro de 64GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 5.722,79 lei.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 12 Pro Max

iPhone 12 Pro Max de 256 GB poate fi cumpărat de la Orange împreună cu orice abonament recomandat (de 8-25€ / lună) la prețul de 6.162,25 lei. Modelul cu 128 GB de stocare nu este momentan disponibil.

În fine, versiunea de 512GB a iPhone 12 Pro Max costă la Orange cu aproximativ 1.100 lei mai mult decât cea de 256GB.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 12 Pro Max. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

Vorbind despre prețul la liber, Orange listează versiunea de 256 GB la 6.809,09 lei. Prin comparație, la Apple Store Germania (magazinul din zona euro cu cele mai mici prețuri), iPhone 12 Pro Max de 256 GB costă 1.334,45 € / 6.493 lei.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

Livrare iPhone 12 mini, iPhone 12 iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max

Cele mai multe versiuni de iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max vor fi livrate de către Orange începând de vineri, 13 noiembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt extrem de restrânse și se poate ca în orele următoare termenii de livrare să crească mult.

*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuie încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max la prețurile specificate.iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max sunt noile iPhone-uri vârf de gamă și au fost prezentate pe 13 octombrie. Ele vin cu 5G, afișaje Super Retina XDR (OLED) cu diagonale mai mari decât cele pe care le înlocuiesc, un design nou, panouri frontale cu noul „Scut Ceramic” ce oferă cel mai mare salt în durabilitate făcut vreodată pe iPhone. Noul chipset A14 Bionic oferă noilor modele cele mai bune performanțe de pe piață, precum și o serie de noi îmbunătățiri de calcul pentru fotografie, cum ar fi noul Apple ProRAW pentru control îmbunătățit asupra fotografiilor realizate cu iPhone, și cu prima experiență video Dolby Vision completă, cu până la 60 de cadre pe secundă.

Noile modele iPhone 12 Pro au un sistem cu trei camere, dintre care una cu obiectiv ultra-larg, o cameră telefoto cu o distanță focală mai mare pe iPhone 12 Pro Max și o cameră cu obiectiv larg capabilă să surprindă mai multe detalii în fotografiile și videoclipurile realizate atât în condiții de luminozitate optimă, cât și în condiții de luminozitate mai scăzută. Celor trei camere din noile modele iPhone li se alătură un scaner LiDAR care va aduce îmbunătățiri atât în fotografiere și filmare, cât și în aplicațiile bazate pe realitatea augmentată. În plus, noile iPhone-uri vin cu MagSafe, care oferă încărcare wireless rapidă și un nou ecosistem de accesorii care se pot conecta la iPhone.

Prezentate tot pe 13 octombrie, iPhone 12 mini și iPhone 12 vin, la fel ca și modelele „Pro” din gama actuală de iPhone, iPhone 12 și iPhone 12 mini vin cu tehnologia 5G integrată. Și nu, spre deosebire de alți producători, Apple nu a implementat această tehnologie numai pe unele variante mai scumpe ale noilor modele, ea venind standard pe fiecare variantă de iPhone 12 și iPhone 12 mini.

Mai mult decât atât, ambele modele de iPhone au afișaje Super Retina XDR, ceea ce înseamnă că, pentru prima dată pe aceste modele, Apple a introdus afișaje OLED pentru o experiență de vizionare mai luminoasă și mai captivantă. Aceste afișaje sunt protejate cu un panou frontal numit „Scut Ceramic”, care oferă cel mai mare salt în durabilitate de până acum. „Sub capotă”, iPhone 12 și iPhone 12 mini au noul și puternicul chipset Apple A14 Bionic, care este cel mai puternic și mai rapid chipset folosit într-un smartphone. Ele mai au un sistem cu două camere care a fost îmbunătățit semnificativ atât pe partea de foto, cât și pe partea de video, precum și MagSafe, pentru încărcare wireless rapidă și un nou ecosistem de accesorii care se pot atașa magnetic la noile telefoane.

Tot astăzi, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro Max și HomePod mini sunt disponibile la precomandă într-o mulțime de alte țări (acum are loc valul 1 de precomandă al acestor modele de iPhone), urmând ca și în aceste țări ele să ajungă în magazine tot săptămâna viitoare, pe 13 noiembrie.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de...

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center....

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
362UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

macOS 13.3 Ventura beta 4 a fost lansat

macOS Ventura 13.3 beta 4 a fost lansat miercuri seară pentru toți dezvoltatorii înscriși pe Apple Developer Center. Noul build de Ventura sosește la aproximativ...

watchOS 9.4 beta 4 a fost lansat pentru Apple Watch

Apple a lansat miercuri seară watchOS 9.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build al sistemului de operare pentru Apple Watch sosește la...

iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 au fost lansate pentru iPhone și iPad

Apple a lansat miercuri seară iOS 16.4 beta 4 și iPadOS 16.4 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la o...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.