iOS 13.4.1 și iPadOS 13.4.1 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

- Publicitate -

La aproximativ două săptămâni distanță de la lansarea versiunii finale a iOS 13.4, Apple a lansat marți seară noi actualizări de iOS și iPadOS. iOS 13.4.1 și iPadOS 13.4.1 sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii și vin să adreseze câteva probleme apărute odată cu iOS 13.4 / iPadOS 13.4.

iOS 13.4.1 Notițele lansării

iOS 13.4.1 corectează probleme pentru iPhone:

  • Corectează o problemă din cauza căreia dispozitivele rulând iOS 13.4 nu puteau să participe la apeluri FaceTime cu dispozitive rulând iOS 9.3.6 și versiuni mai recente (iPad 2, iPad 3, iPhone 4s, iPad mini 1 și iPod touch generația a 5-a) sau cu cele rulând OS X El Capitan 10.11.6 și versiuni mai recente.
  • Rezolvă o problemă legată de aplicația Configurări, din cauza căreia selectarea opțiunii Bluetooth din meniul de acțiuni rapide de pe ecranul principal putea să nu funcționeze.

iPadOS 13.4.1 Notițele lansării

iPadOS 13.4.1 corectează probleme pentru iPad:

  • Corectează o problemă din cauza căreia dispozitivele rulând iPadOS 13.4 nu puteau să participe la apeluri FaceTime cu dispozitive rulând iOS 9.3. și versiuni mai recente (iPad 2, iPad 3, iPhone 4s, iPad mini 1 și iPod touch generația a 5-a) sau cu cele rulând OS X El Capitan 10.11.6 și versiuni mai recente.
  • Soluționează o problemă de pe iPad Pro 12,9 inchi (generația a 4‑a) și iPad Pro 11 inchi (generația a 2‑a), care putea împiedica aprinderea lanternei după apăsarea butonului Lanternă din centrul de control sau de pe ecranul de blocare.
  • Rezolvă o problemă legată de aplicația Configurări, din cauza căreia selectarea opțiunii Bluetooth din meniul de acțiuni rapide de pe ecranul principal putea să nu funcționeze.

iOS 13.4.1 / iPadOS 13.4.1 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.4.1 și iPadOS 13.4.1 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.4.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone SE / 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.4.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.4.1 / iPadOS 13.4.1 succed iOS / iPadOS 13.4, actualizări care au introdus pe iPhone și iPad numeroase noutăți, cum ar fi compatibilitatea cu mausurile (pe iPad), noi caractere Animoji, Partajare dosare iCloud ș.a. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.4 sunt disponibile aici.

În prezent, Apple testează împreună cu dezvoltatorii iOS/iPadOS 13.4.5, o actualizare care, de asemenea, este concentrată pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile. Mai multe detalii despre iOS / iPadOS 13.4.5 beta 1 sunt disponibile aici.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.