iOS 13.4.5 și iPadOS 13.4.5 beta 1 au fost lansate de către Apple. Iată noutățile (x2)

- Publicitate -

Apple a lansat marți seară iOS 13.4.5 beta 1 și iPadOS 13.4.5 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la numai o săptămână distanță de lansarea versiunii finale a iOS 13.4.

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS / iPadOS 13.4.5 ar trebui să fie actualizări minore pentru cele două sisteme de operare, aducând, cel mai probabil, numai o serie de îmbunătățiri și corecturi de erori. O problemă pe care noile actualizări s-ar putea să o adreseze este cea din cauza căreia Hotspotul personal nu funcționează corect pentru unii utilizatori care folosesc iOS 13.4. O altă problemă ar fi cu VPN-ul, intimitatea utilizatorilor care folosesc această caracteristică putând fi compromisă în actuala versiune publică de iOS / iPadOS.

O curiozitate a noilor actualizări este numărul de versiune. Având în vedere că între iOS / iPadOS 13.4 și acestea nu există nici o altă actualizare, normal ar fi fost ca ele să aibă numărul de versiune iOS / iPadOS 13.4.1 și nu 13.4.5.

Atunci când vor fi descoperite, noutățile din cadrul noilor actualizări vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

iOS 13.4.5 beta 1 și iPadOS 13.4.5 beta 1 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS.

Deocamdată, iOS 13.4.5 / iPadOS 13.4.5 public beta 1 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate până la finele săptămânii curente. Nici data lansării versiunilor finale ale iOS/iPadOS 13.4.5 nu este cunoscută, însă ne așteptăm ca ele să fie disponibile în această primăvară.

iOS 13.4.5 / iPadOS 13.4.5 beta 1 succed iOS / iPadOS 13.4, actualizări care au introdus pe iPhone și iPad numeroase noutăți, cum ar fi compatibilitatea cu mausurile (pe iPad), noi caractere Animoji, Partajare dosare iCloud ș.a. Mai multe detalii despre noutățile din iOS / iPadOS 13.4 sunt disponibile aici.

iOS / iPadOS 13.4.5 beta 1 Noutăți

  • Muzică: a fost inclusă compatibilitatea cu funcționalitatea Povești a Instagram la partajarea melodiilor pe această platformă. Astfel, utilizatorii de Apple Music vor putea să încarce într-o poveste pe Instagram melodia preferată apăsând butonul de partajare din Apple Music și selectând Instagram.
  • iPhone 9: lansarea acestui nou model de iPhone fiind iminentă, iOS 13.4.5 vine cu câteva porțiuni de cod în care este confirmat faptul că Apple va lansa un iPhone cu Touch ID, Express Card și compatibilitate pentru Car Key (o caracteristică despre care au apărut informații în iOS 13.4, dar care nu este disponibilă încă). Sursa 9to5Mac.

Notă: În situația în care ați instalat iOS 13.4.5 beta 1 / iPadOS 13.4.5 beta 1 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un mesaj, mai jos în cadrul acestui articol.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

iOS 9 beta 2 a fost lansat de către Apple pentru dezvoltatori

La puțin peste două săptămâni după ce a lansat iOS 9 beta 1 pentru dezvoltatorii de aplicații, compania...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.