Compania subsidiară a Apple, Beats, a introdus astăzi un nou model de căști wireless Powerbeats. Având denumirea simplă de „Powerbeats”, noile căști care vin să înlocuiască pe piață modelul „Powerbeats3” și care au fost devoalate de build-urile din ultimele luni ale iOS 13 vor fi disponibile oficial în magazinele Apple și ale partenerilor începând de miercuri, 18 martie. Neoficial, însă, acestea sunt disponibile deja încă de la finele săptămânii trecute la mai mulți retaileri de peste Ocean.

La capitolul design, a patra generație de Powerbeats vine cu un aspect similar modelului înlocuit, față de care se diferențiază, în primul rând, prin faptul că șnurul ei pornește din capătul prinderii pentru urechi – și nu din partea opusă -, precum și prin faptul că are căștile poziționate în unghi, într-o manieră similară celei întâlnite la Powerbeats Pro.MWNW2-PowerbeatsWireless4-RGB-CUSTOM1

Apple susține că a regândit poziționarea șnurului pentru ca acesta să se așeze după gât într-un mod „natural și ergonomic”. Acest șnur ce conectează cele două căști una de cealaltă este și principalul element de design care deosebește aceste „Powerbeats” de modelul mai scump, „Powerbeats Pro”. În rest, ambele modele sunt intraauriculare, se pozițonează în unghi, au prinderi de urechi învelite și sunt rezistente la apă conform standardului IPX4 (ceea ce înseamnă că rezistă la transpirație și stropiri cu apă). Powerbeats vin în cutie cu capeți în patru mărimi diferite pentru a oferi comfort sporit și sunet optim tuturor utilizatorilor.364_Lifestyle_PowerBeats_Red_02835_R2

Noile Powerbeats vin cu butoane de control pe ambele căști, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a ajusta volumul, sări peste piese, respinge sau accepta apelurile telefonice și reda ori opri redarea unei melodii.MWNV2-PowerbeatsWireless4-RGB-3QPAIR

La interior, Powerbeats 2020 vin cu cipul Apple H1 pe care îl întâlnim și pe Powerbeats Pro, AirPods 2 și AirPods Pro. Spre deosebire de cipul Apple W1 pe care îl întâlneam la modelul precedent de Powerbeats, noul cip vine cu avantaje precum o asociere mai rapidă cu dispozitivele cu iOS, comutare rapidă între dispozitivele conectate la același cont de iCloud și comandă vocală „Hey Siri”. De asemenea, noile căști sunt compatibile cu funcționalitatea Apple de partajare audio care permite redarea aceluiași conținut audio, simultan, de pe un iPhone sau iPad (cu iOS/iPadOS 13), pe două perechi de căști.364_Lifestyle_PowerBeats_Black_01517_R2

În ceea ce privește sunetul, noile Powerbeats oferă același sunet bogat precum Powerbeats Pro grație driverelor piston care oferă o reproducere curată a sunetelor, o distorsiune scăzută pe curba de frecvență și o claritate și gamă dinamică îmbunătățite.

Noile modele de Powerbeats au microfoane beamforming duale pentru îmbunătățirea calității apelurilor telefonice, precum și Bluetooth Clasa 1 pentru o conexiune pe o rază mai mare și deconectări mai puține.

La capitolul autonomie, Apple promite că o singură încărcare a noilor căști să îți ofere o autonomie de 15 ore, adică cu 3 ore mai mult față de Powerbeats3. Trebuie precizat că acestea vin și cu tehnologia Beats Fast Fuel, care va face ca 5 minute de încărcare atunci când căștile sunt complet descărcate să ofere o oră de autonomie.

Spre deosebire de AirPods și Powerbeats Pro, noile Powerbeats nu vin cu o casetă de alimentare și, deci, vor trebui alimentate direct prin intermediul portului Lightning poziționat într-una dintre căști.

Powerbeats sunt disponibile pe negru, alb și roșu la un preț mai mic decât cel al generației precedente. Astfel, dacă aceasta din urmă costa 199,95€, noile Powerbeats vor costa „numai” 149,95€, diferența de preț dintre acest model și Powerbeats Pro fiind acum de 100€. Acestea vor fi listate oficial de către Apple în magazinul online abia începând de miercuri, 18 martie.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.