Apple a lansat marți seară versiunea beta 2 a iOS 13.3.1 și iPadOS 13.3.1 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noile versiuni de prelansare sosesc la patru săptămâni distanță de la debutul perioadei de testare a acestor versiuni de iOS și iPadOS.

După cum ne indică și numărul versiunii, iOS 13.3.1 ar trebui să fie o actualizare minoră pentru sistemul de operare, aducând, cel mai probabil, numai o serie de îmbunătățiri și corecturi de erori. Atunci când vor fi descoperite, noutățile din acest build vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

Până acum, dezvoltatorii și utilizatorii nu au descoperit în iOS 13.3.1 / iPadOS 13.3.1 caracteristici noi și interesante.

iOS 13.3.1 beta 2 și iPadOS 13.3.1 beta 2 pot fi descărcate de pe Apple Developer Center sau cu ajutorul sistemului de actualizare al iOS, de către toți dezvoltatorii de aplicații care și-au descărcat pe dispozitivele lor profilul pentru iOS 13/iPadOS.

Deocamdată, iOS 13.3.1 / iPadOS 13.3.1 public beta 2 nu sunt disponibile pentru utilizatori, însă ne așteptăm ca ele să fie publicate până la finele săptămânii curente.

Notă: În situația în care ați instalat iOS 13.3.1 beta 2 / iPadOS 13.3.1 beta 2 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un mesaj, mai jos în cadrul acestui articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.