macOS 10.15.3 Catalina beta 2 a fost lansat pentru dezvoltatori

0
913
macos catalina 10.15.3 beta 2 podcasturi

Apple a lansat în această seară macOS 10.15.3 Catalina beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noul build sosește la o lună distanță de prima versiune beta a acestei actualizări.

Deocamdată nu știm care sunt îmbunătățirile pe care le va aduce ce-a de-a treia actualizare adusă macOS Catalina, însă cel mai probabil aceasta se va concentra pe îmbunătățirea performanțelor, introducerea unor actualizări de securitate și corectarea unor erori care nu au fost adresate în macOS Catalina 10.15.2.

Deși nu au fost descoperite caracteristici noi și/sau alte îmbunătățiri, în macOS Catalina 10.15.3 beta 1 s-au găsit porțiuni de cod care ne sugerează că Apple lucrează la implementarea unui „mod Pro” pe Mac-uri. Acest nou mod pare a fi capabil să anuleze limitele ventilatoarelor și restricțiile impuse pentru conservarea energiei cu scopul de a îmbunătăți performanțele computerelor. Pe cale de consecință, în cadrul codului s-a descoperit o explicație potrivit căreia aplicațiile „ar putea rula mai rapid”, dar autonomia bateriei s-ar putea reduce, iar zgomotul ventilatorului ar putea crește.

Deocamdată nu se știe dacă acest Mod Pro va fi introdus pe Mac-uri odată cu macOS 10.15.3, însă apariția lui denotă au astfel de posibilitate.

Noul build de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din Preferințe sistem > Actualizare software, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Catalina care au instalat un profil de dezvoltator pentru macOS Catalina.

macOS 10.15.3 succede macOS 10.15.2, o actualizare care a introdus compatibilitate cu iTunes Remote, noutăți în muzică și numeroase corecturi de erori. Mai multe detalii cu privire la noutățile aduse de macOS 10.15.2 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ați instalat macOS 10.15.3 beta 2 și ați descoperit noutăți, vă rugăm să ne anunțați printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.