După cum vă anunțam încă de la finele săptămânii trecute, astăzi s-a dat și în România startul precomenzilor pentru modelele GPS + Cellular de Apple Watch Series 3 și Series 5. Imediat după miezul nopții, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple au listat ofertele complete pentru noul model de Apple Watch, promițând totodată să îl livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

La ora actuală, mai mulți reselleri de la noi din țară listează în magazinele online diferite versiuni ale modelelor de Apple Watch Series 5 și Series 3 GPS + Cellular. Aceasta deoarece Orange România este singurul operator care activează pe piața de la noi și oferă tehnologiile eSIM și Number Share necesare utilizării ceasurilor Apple cu conectivitate celulară pe rețelele de telefonie mobilă, chiar și atunci când nu sunt conectate la iPhone. Cu toate acestea, Orange oferă acces la Number Share numai abonaților persoane fizice, mai multe detalii fiind disponibile în articolul către care face trimitere linkul de mai jos:

eMAG, Altex și chiar Orange listează la precomandă nu numai cel mai recent model de Apple Watch cu conectivitate celulară – Series 5 -, ci și modelul din urmă cu doi ani – Series 3, acoperind astfel nevoile unei game mai largi de clienți. Clienții acestor magazine vor putea alege între un Apple Watch Series 5 cu conectivitate celulară și carcasă din aluminiu sau oțel inoxidabil de 40mm sau 44mm și Apple Watch Series 3 cu conectivitate celulară și carcasă din aluminiu de 38mm sau 42mm.

Pret Apple Watch Series 5 / Series 5 GPS + Cellular în Romania

Pret Apple Watch Series 5 / Series 3 cu conectivitate celulară la eMAG

Cel mai mare retailer de pe piața locală comercializează atât Apple Watch Series 3 GPS + Cellular, cât și modelul echivalent de Apple Watch Series 5. Pentru modelul de ceas mai vechi, eMAG oferă clienților posibilitatea de a comanda fie versiunea standard, cu carcasă din aluminiu de 38/42mm, cât și versiunea Nike+. Pentru Series 5, eMAG listează la precomandă atât versiunile standard și Nike+, cât și versiunea din oțel inoxidabil în ambele mărimi – 40mm și 44mm, cu o varietate de curele standard.

Prețurile ceasurilor Apple cu conectivitate celulară variază, deci, de la 1.649 lei, la 4.199 lei.

Apple Watch Series 3 cu conectivitate celulară

Apple Watch Series 5 cu conectivitate celulară

Întreaga ofertă eMAG pentru Apple Watch Series 5 poate fi consultată aici.

eMAG nu menționează deocamdată data la care va onora primele precomenzi, însă știm că modelele cu conectivitate celulară de Apple Watch vor ajunge la retailerii de la noi începând de vinerea viitoare (13 decembrie). Ca de obicei, termenul de livrare a noului ceas va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul Apple Watch, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi.

Pret Apple Watch Series 5 GPS + Cellular la Orange

Singurul operator de telefonie mobilă din România care comercializează Apple Watch devine și singurul operator de la noi care oferă posibilitatea folosirii versiunii cu conectivitate celulară a ceasului în rețeaua proprie. Din păcate, spre deosebire de retaileri, Orange nu comercializează, deocamdată, decât versiunea standard, cu carcasă din aluminiu a Apple Watch Series 5 (însă permite și folosirea celorlalte versiuni de Series 3 / 5 cu conectivitate celulară comercializate în România).

Orange menționează că ceasurile Apple comandate acum vor fi livrate pe data de 13 decembrie, adică vinerea viitoare. Ca de obicei, termenul de livrare a noului ceas va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme noul Apple Watch, va trebui să te hotărăști numaidecât și să-l comanzi.

Preț Apple Watch Series 3 / 5 GPS + Cellular la Altex

Altex comercializează momentan aceleași modele de Apple Watch precum eMAG și la aceleași prețuri:

Apple Watch Series 3 cu conectivitate celulară

Apple Watch Series 5 cu conectivitate celulară

Întreaga ofertă Altex pentru Apple Watch Series 5 / Series 3 poate fi consultată aici.

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare.


Alți reselleri de produse Apple autorizați în țara noastră care au dat startul precomenzilor pentru Apple Watch Series 5 / Series 3 cu conectivitate celulară sunt iStyle și Flanco. Prețurile practicate de aceștia sunt identice sau foarte apropriate de cele practicate de Altex și eMAG.

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la produsele Apple sunt printre cele mai mici), clienții pot cumpăra Apple Watch Series 5 de aluminiu, GPS + Cellular, 40mm, la 549€ / 2.624 lei, sau Apple Watch Series 5 de aluminiu, GPS + Cellular, 44mm, la 579€ / 2.768 lei. Pentru versiunea din oțel inoxidabil, cu curea sport și conectivitate celulară, clienții Apple vor plăti în Germania 749€ / 3.580 lei (pentru modelul de 40mm) / 799€ / 3.819 lei (pentru modelul de 44mm).

Observăm, așadar, că Apple Watch Series 5 cumpărat de la Orange România va avea același pret precum un astfel de ceas cumpărat din Germania, Altex și eMAG având prețuri puțin mai mari.


Prezentat pe 10 septembrie, Apple Watch Series 5 vine cu un ecran mereu aprins, busolă și opțiunea de a apela serviciile de urgență din întreaga lume, reprezentând o actualizare minoră pentru Seria 4 pe care Apple a introdus-o anul trecut. Mai multe detalii despre Apple Watch Series 5 sunt disponibile aici.

Pentru a utiliza Apple Watch Series 3 / Series 5 GPS + Cellular în Orange, utilizatorii trebuie să aibă iPhone 6s (Plus) / SE sau orice model ulterior cu iOS 13 (sau o versiune ulterioară) instalat.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.