Odată cu lansarea MacBook Pro de 16 inchi din această după-amiază, Apple a mai făcut un anunț important cu privire la Mac Pro și Pro Display XDR dezvăluind când vor fi disponibil.

Anunțate încă din luna iunie, noile Mac Pro și Pro Display XDR ar fi trebuit să fie disponibile din această toamnă conform precizărilor de atunci ale companiei americane. Acum, însă, Apple ne anunță că cel mai puternic Mac va fi disponibil „în decembrie”, împreună cu monitorul special creat pentru el. Din păcate, Apple nu a anunțat momentan data exactă la care noile produse vor putea fi comandate ori vor fi livrate clienților, deci nu rămâne decât să așteptăm.

Un alt anunț făcut de către Apple se referă la stocarea Mac-ului Pro. Acesta va putea fi configurat, opțional, cu până la 8TB de stocare SSD, după ce inițial se știa că va accepta până la 4TB de stocare. Disponibilitatea acestui SSD este logică, având în vedere că și MacBook Pro de 16 inchi poate fi configurat cu 8TB de stocare SSD.

Proiectat pentru a furniza performanță maximă și configurabilitate, Mac Pro include procesoare Intel Xeon cu până la 28 de nuclee, un sistem de memorie (RAM) cu capacitate de până la 1,5TB, opt sloturi PCIe și o arhitectură grafică ce include cea mai puternică placă video din lume. Monitorul Pro XDR are un afișaj Retina de 32 inchi, cu rezoluție 6K, varietate largă a gamei cromatice P3, luminozitate de până la 1.600 niți, un raport de contrast de 1.000.000:1 și unghi de vizualizare super larg. Mai multe detalii despre Mac Pro 2019 și monitorul XDR sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.