Black Friday este unul dintre cele mai așteptate momente din an deoarece reușește să strângă sute de milioane de oameni în fața computerelor, telefoanelor, tabletelor sau a magazinelor care organizează campanii de reduceri masive pentru a marca începerea sezonului cumpărăturilor.

eMAG a dat startul Black Friday 2019 -> http://bit.ly/2OchN6h

Evenimentul este prezent în România de suficient timp încât el să fi fost românizat deja, prin faptul că magazinele organizează Black Friday aproape săptămânal, fie că ne aflăm în luna noiembrie, în decembrie sau chiar în iulie. Din fericire, însă, un Black Friday mai apropriat oarecum de adevăratul sens al cuvântului există teoretic și la noi, iar anul acesta cade pe data de 15 noiembrie. Cu acest prilej, câteva magazine (începând cu eMAG) fac reduceri „masive” la o parte dintre produsele aflate în ofertele proprii, incluzând și numeroase dispozitive Apple (surprinzător sau nu, uneori chiar și fără a le crește prețul în prealabil).

Ca de obicei, noi ne vom concentra atenția în special asupra produselor Apple și a celor compatibile cu acestea, drept pentru care dacă ești în căutarea unui iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, Beats etc., și ai vrea să vezi ofertele de Black Friday 2019 ale magazinelor din Romania numai la aceste dispozitive, atunci ai nimerit în locul care trebuie!

Black Friday 2019 în Romania Rezumat magazine unde găsești oferte la produsele Apple

Black Friday 2019 în Romania Reduceri la produsele Apple

eMAG

Actualizare 15 noiembrie, ora 7:20: eMAG a dat startul campaniei de Black Friday

Actualizare 15 noiembrie, ora 6:50: Catalogul eMAG este disponibil aici (via zoso).

Actualizare 14 noiembrie, ora 22:48: Iată câteva dintre produsele Apple reduse de eMAG și prețurile la care ele vor fi mâine disponibile:


Așa cum era de așteptat, campania de Black Friday organizată de eMAG este cea mai așteptată în rândul românilor. Păstrând tradiția ultimilor nouă ani, cel mai mare retailer din România va da startul reducerilor la mii de produse mâine dimineață (ora exactă nu a fost anunțată, însă ar fi indicat să aveți instalată aplicația disponibilă pe App Store pentru a fi siguri că prindeți cele mai bune oferte). De asemenea, este indicat să vă autentificați în cont și să salvați la Favorite produsul / produsele dorite pentru a putea să le cumpărați, dacă vor avea prețul corect, de îndată ce intră la promoție (reține că oferta de BF a eMAG va fi actualizată pe tot parcursul zilei de 15 noiembrie).

Până la această oră, eMAG nu a prezentat întregul catalog de Black Friday, ci doar câteva produse care vor intra dimineață la un preț foarte mic. Printre acestea nu se numără niciun produs de la Apple, însă de îndată ce va fi anunțat catalogul, le vom prezenta și pe acestea (pentru că, da, eMAG a anunțat că, printre alții, Apple este unul dintre partenerii săi de Black Friday). Așadar, până atunci când vom ști produsele Apple reduse, vă las mai jos produsele cu reduceri mari, care, probabil, vor intra la aceste prețuri atunci când se va da startul campaniei:

Descoperă toată oferta de Black Friday a eMAG aici


Altex

După ce în ultimul an a organizat Black Friday cam în fiecare săptămână, Altex a decis să vină și de Black Friday-ul „oficial” cu o serie de promoții mai mult sau mai puțin atractive la produsele din ofertele proprii.

Actualizare 15 noiembrie, ora 06:51: Altex a actualizat catalogul de reduceri, iar noile reduceri la produse Apple sunt următoarele:

Printre produsele reduse de acest retailer se numără și câteva dispozitive de la Apple, după cum urmează:


QuickMobile

Începând de vineri, 15 noiembrie, QuickMobile va avea reduceri de până la 70% la telefoane, accesorii, gadgeturi și tablete, printre care se vor număra, desigur și unele produse de la Apple. Deocamdată pagina acestui magazin online nu este activă, însă promoțiile vor putea vi vizualizate, de îndată ce vor fi disponibile, urmând linkul de mai jos:

Actualizare 15 noiembrie, ora 7:00: QuickMobile a dat startul campaniei de Black Friday, iar reducerile sunt următoarele:

Accesează întreaga ofertă de Black Friday a QuickMobile


PC Garage

Încă de la miezul nopții, PC Garage a dat startul reducerilor de Black Friday și are câteva oferte interesante la produsele Apple, după cum urmează:

Accesează magazinul online al PC Garage

Articol actualizat în permanență. Te rugăm să revii pentru mai multe oferte.

Notă: Toate prețurile afișate după sintagma „redus de la” sunt cele menționate pe paginile retailerilor începând cu data de 14 noiembrie 2019.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.