iOS 13.2.2 și iPadOS 13.2.2 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

0
280

La aproximativ o săptămânăde la lansarea iOS 13.2, Apple a lansat joi seară încă o actualizare pentru iOS și iPadOS. iOS 13.2.2 și iPadOS 13.2.2 sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea lor le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 13.2.2 și iPadOS 13.2.2 Iată tot ce aduc nou pe iPhone și iPad

iOS și iPadOS 13.2.2 reprezintă actualizări minore care se concentrează pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile și nu pe implementarea unor schimbări importante. Cu toate acestea, problemele adresate sunt destul de grave, descărcarea acestor actualizări fiind indicată pentru absolut toți cei care au făcut upgrade la iOS 13 / iPadOS 13.

Potrivit Apple, aceste actualizări vin să adreseze inclusiv problema din cauza căreia aplicațiile ce rulau în fundal se închideau în mod inexplicabil, făcând ca aplicațiile din fundal să se reîmprospăteze mai des decât ar trebui. Aceste reîmprospătări frecvente ale unor aplicații precum Safari, YouTube și altor apliocații de media au atras numeroase plângeri din partea utilizatorilor, Apple adresând problema și în primele versiuni beta ale iOS 13.3 și iPadOS 13.3.

Mai mult, aceste actualizări:

  • Remediază o problemă care putea cauza pierderea temporară a serviciului celular de pe iPhone după desfășurarea unui apel. Această problemă este destul de răspândită pe iPhone 8 / 8 Plus (dar nu numai), utilizatorii confruntându-se cu apariția stării „Niciun serviciu” și imposibilitatea de a mai efectua / primi apeluri telefonice ori de a accesa datele celulare până la repornirea telefonului ori până la activarea și dezactivarea Mod avion.
  • Rezolvă o problemă care putea provoca indisponibilitatea temporară a datelor celulare
  • Corectează o problemă din cauza căreia răspunsurile la mesajele de e-mail criptate S/MIME schimbate între conturi de Exchange nu puteau fi citite
  • Rezolvă o problemă care putea cauza afișarea unei solicitări de autentificare la utilizarea serviciului Kerberos de autentificare unică în Safari
  • Remediază o problemă care putea întrerupe încărcarea accesoriilor YubiKey alimentate prin Lightning

iOS 13.2.2 / iPadOS 13.2.2 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.2.2 și iPadOS 13.2.2 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.2.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.2.2 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.2.2 succede iOS 13.2 / iPadOS 13.12, actualizări care au venit cu o serie de noutăți importate pentru iPhone și iPad. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: iOS 13.2.2 și iPadOS 13.2.2 nu pot fi instalate pe niciunul dintre modelele de iPhone, iPad și iPod touch care au un profil de dezvoltator / utilizator pentru iOS 13 / iPadOS instalat, noutățile din aceste actualizări fiind deja cuprinse / vor fi cuprinse în iOS 13.3 / iPadOS 13.3.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.