Începutul acestei săptămâni a adus o surpriză din partea companiei Apple, care a anunțat că va organiza o noua conferinta, în luna decembrie. Deși se părea că sfârșitul acestui an nu va mai aduce surprize din partea Apple, gigantul californian a trimis unor jurnaliști, pe 18 noiembrie, o invitație la un eveniment media care va avea loc în New York City, pe data de 2 decembrie, începând cu ora României 23:00.

Potrivit invitațiilor trimise presei, Apple va onora, în cadrul acestui eveniment, „aplicațiile și jocurile sale favorite din 2019”. Deocamdată nu știm la ce se referă compania americană prin sintagma amintită anterior, iar cum Apple nu a mai organizat un eveniment media similar, nu știm la ce să ne așteptăm. Cu toate acestea, trebuie să precizăm faptul că Apple prezintă la finele fiecărui an aplicațiile și jocurile sale favorite, chiar în primele zile ale lunii decembrie, deci se prea poate ca, prin excepție, anul acesta să facă anunțul în cadrul conferinței și, poate, să acorde și unele premii dezvoltatorilor.

Secțiunea Apple cu cel mai bun conținut de pe App Store / iTunes Store din an evidențiază cel mai adesea jocuri, muzică, filme, emisiuni, podcasturi și nu numai. Anul trecut, spre exemplu, anunțul Apple s-a concentrat pe conținut care a influențat divertismentul și cultura în întreaga lume.

Deocamdată nu se știe dacă Apple va introduce la evenimentul de pe 2 decembrie noi produse hardware, însă acest lucru pare puțin probabil, având în vedere felul în care arată invitațiile. Cu toate acestea, se poate ca la acest eveniment să se anuțe data la care noile Mac Pro și Pro Display XDR vor fi disponibile în magazine, mai ales că gigantul californian a anunțat recent că cele două produse pentru utilizatorii „pro” vor fi disponibile în magazine începând de luna viitoare, fără a preciza o dată exactă.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.