Aplicația WWDC pentru iPhone și iPad devine Apple Developer în urma celei mai recente actualizări

0
534

Aplicația WWDC a fost actualizată de către Apple la începutul săptămânii curente. Această actualizare aduce o schimbare a numelui aplicației în „Apple Developer” și va aduce informații de la experții Apple care vor fi publicate pe tot parcursul anului.

Potrivit companiei americane, Apple Developer va furniza dezvoltatorilor de aplicații din întreaga lume „informații detaliate de la experți Apple pe tot parcursul anului”, urmând a include de acum știri pentru programatori, videoclipuri, conținut de la WWDC și nu numai.

În plus, noua versiune a aplicației pentru iPhone și iPad va putea fi folosită de acum și pentru înrolarea în programul Apple Developer, cu mențiunea că această funcționalitate este limitată, momentan, la Statele Unite ale Americii. Odată înrolați în acest program, utilizatorii vor avea un abonament cu reînnoire automată, fapt ce îi va asigura că vor avea conturile active mereu (atât timp cât au bani suficienți în conturile bancare).

Actualizarea la versiunea 8.0 a aplicației Apple Developer va putea fi efectuată de către toți cei care aveau instalată aplicația WWDC și au un dispozitiv cu iOS 12.4 (sau ulterior) instalat. De asemenea, utilizatorii pot descărca această aplicație de pe App Store urmând linkul de mai jos:

  • Apple Developer pentru iPhone și iPad – Gratis – Descarcă acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.