Apple a lansat tvOS 13.2 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicații. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Apple TV sosește la o săptămână distanță a treia versiune beta a acestei actualizări.

Până acum, se pare că iOS 13.2 reprezintă o actualizare destul de minoră, în prima versiune beta a ei negăsindu-se nicio schimbare importantă ori caracteristici noi. Totuși, având în vedere faptul că actualizările intermediare de tvOS au fost până acum concentrate în special pe actualizări de securitate și corecturi de erori, acest lucru nu poate să ne mai surprindă.

Cu toate acestea, în situația în care vor fi descoperite, noutățile din tvOS 13.2 beta 4 vor fi prezentate în cadrul acestui articol.

tvOS 13.2 succede direct tvOS 13, o versiune tvOS 13.1 neexistând până acum.

tvOS 13.2 beta este disponibil momentan numai pentru dezvoltatorii de aplicații. Aceștia vor putea instala prezentul build pe Apple TV HD și Apple TV 4K din Configurări> Sistem> Actualizări software > Actualizați software-ul, via profilul de dezvoltator ce poate fi instalat via Xcode. tvOS 13.2 public beta va fi disponibil probabil săptămâna aceasta.

Lansată săptămâna trecută, tvOS 13 a introdus compatibilitate pentru mai mulți utilizatori, un nou centru de control, Apple Arcade, compatibilitate pentru controllere, noi screensavere și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile din tvOS 13 sunt disponibile aici.

Notă: În cazul în care ai descărcat și instalat tvOS 13.2 beta 4 pe Apple TV, și ai descoperit noutăți despre care nu am vorbit deja, te rugăm să ne anunți și pe noi într-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.