Odată cu actualizarea iOS 12.4, compania Apple a mai publicat și o actualizare de software pentru HomePod. Disponibilă pentru utilizatorii boxei inteligente, noua versiune a software-ului HomePod poartă, aidoma celei mai recente versiuni de iOS, numărul de versiune 12.4.

Potrivit notițelor lansării publicate de către Apple, cel mai recent software pentru HomePod introduce compatibilitate pentru boxa inteligentă în Japonia și Taiwan, două țări în care aceasta urmează să fie pusă în vânzare.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 12.4. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

În momentul de față, HomePod este disponibilă în magazinele Apple și ale partenerilor din Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Spania, SUA, Canada, Mexic, China și Hong Kong.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.