Dacă până în mai trecuseră doi ani și jumătate de când generația a 3-a de Apple TV primise ultima actualizare, astăzi a fost lansată cea de-a doua actualizare din anul curent pentru modelele A1427 și A1469 de Apple TV. Versiunea 7.3.1 (build 8068) a Apple TV Software este, așadar, disponibilă pentru toți utilizatorii modelelor mai sus amintite.

Procedând la fel ca și cu multe dintre actualizările de Apple TV Software și tvOS, Apple nu a dezvăluit noutățile cuprinse în versiunea 7.3.1 a software-ului pentru Apple TV. Totuși, uitându-ne doar la numărul acestei versiuni putem să spunem cu o oarecare certitudine că ea vine doar să corecteze o eroare apărută odată cu publicarea actualizării 7.3.1. De asemenea, la o scurtă căutare în sistemul de operare actualizat nu am putut descoperi noutăți importante.

Actualizarea la Apple TV Software 7.3.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor de Apple TV generația a 3-a (doar acest model este compatibil). Pentru a o efectua va trebui să folosiți sistemul Actualizare software disponibil în Configurări > General > Actualizări software > Actualizare software > Descărcați și instalați.

Apple TV Software 7.3.1 succede versiunea 7.3, care a fost lansată pe 13 mai, anul curent. Apple TV Software 7.3 venea cu aplicația TV, îmbunătățiri pentru AirPlay și nu numai, mai multe detalii fiind oferite aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.