Dacă până în mai trecuseră doi ani și jumătate de când generația a 3-a de Apple TV primise ultima actualizare, astăzi a fost lansată cea de-a doua actualizare din anul curent pentru modelele A1427 și A1469 de Apple TV. Versiunea 7.3.1 (build 8068) a Apple TV Software este, așadar, disponibilă pentru toți utilizatorii modelelor mai sus amintite.

Procedând la fel ca și cu multe dintre actualizările de Apple TV Software și tvOS, Apple nu a dezvăluit noutățile cuprinse în versiunea 7.3.1 a software-ului pentru Apple TV. Totuși, uitându-ne doar la numărul acestei versiuni putem să spunem cu o oarecare certitudine că ea vine doar să corecteze o eroare apărută odată cu publicarea actualizării 7.3.1. De asemenea, la o scurtă căutare în sistemul de operare actualizat nu am putut descoperi noutăți importante.

Actualizarea la Apple TV Software 7.3.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor de Apple TV generația a 3-a (doar acest model este compatibil). Pentru a o efectua va trebui să folosiți sistemul Actualizare software disponibil în Configurări > General > Actualizări software > Actualizare software > Descărcați și instalați.

Apple TV Software 7.3.1 succede versiunea 7.3, care a fost lansată pe 13 mai, anul curent. Apple TV Software 7.3 venea cu aplicația TV, îmbunătățiri pentru AirPlay și nu numai, mai multe detalii fiind oferite aici.

- Reclamă -