macOS 10.14.6 beta 2 a fost lansat pentru Mac

0
536
macos 10.14.6 beta 1

macOS 10.14.6 beta 2 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii de aplicații înscriși pe platforma Apple Developer Center. Noua versiune de prelansare a sistemului de operare pentru Mac sosește la trei săptămâni distanță de prima versiune beta a macOS 10.14.6.

Apple menționează că noul build de macOS 10.14.6 reprezintă o actualizare care „îmbunătățește stabilitatea, compatibilitatea și securitatea Mac.” Eventualele noutăți / caracteristici noi din actualul build de macOS vor fi prezentate la sfârșitul acestui articol de îndată ce vor fi semnalate.

macOS 10.14.6 beta 2 poate fi descărcat și instalat de îndată pe Mac-urile dezvoltatorilor de aplicații (care au mai avut instalate versiuni beta de macOS pe Mac-ul pe care doresc să îl actualizeze), via secțiunea Actualizare software din Preferințe sistem. În cazul în care ești dezvoltator și nu ai mai instalat până acum versiuni beta ale macOS pe Mac-ul tău, va trebui să descarci un profil de pe Apple Developer Center pentru ca mai apoi să poți instala actualizarea 10.14.6 beta 2.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală a macOS 10.14.6, însă ne așteptăm ca ea să fie disponibilă în această vară.

macOS 10.14.6 succede macOS 10.14.5, o actualizare ce a venit cu mai multe noutăți. Mai multe informații despre macOS 10.14.5 sunt disponibile aici.

Notă: Dacă ai efectuat actualizarea la macOS 10.14.6 beta 2 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți printr-un comentariu, mai jos în cadrul acestui articol.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.