iOS 12.3.2 a fost lansat luni seară pentru toți o mai mică parte dintre utilizatorii de iPhone. Noua versiune a sistemului de operare succede iOS 12.3.1, nu a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea ei le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile.

iOS 12.3.2 Iată tot ce aduce nou pe iPhone

După cum spuneam mai sus, iOS 12.3.2 nu este disponibil decât pentru o parte dintre posesorii de iPhone. Mai precis, această actualizare se adresează dispozitivelor iPhone 8 Plus, cărora le rezolvă o problemă deranjantă.

Potrivit Apple, iOS 12.3.2 înlătură o eroare din cauza căreia era posibil ca aplicația Cameră să realizeze, pe unele dispozitive iPhone 8 Plus, poze în modul Portret fără a mai aplica efectul de adâncime.

Actualizare iPhone

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.3.2 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone 8 Plus având în vedere eroarea adresată.

iOS 12.3.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.3.2 succede iOS 12.3.1, o actualizare care a venit să adreseze câteva erori apărute după actualizarea iOS 12.3. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.