iOS 12.3.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată toate noutățile pe care le aduce!

0
1171
ios 12.3.1

iOS 12.3.1 a fost lansat vineri seară pentru toți utilizatorii de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 12). Noua versiune a sistemului de operare succede iOS 12.3, nu a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea ei le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 12.3.1 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit Apple, iOS 12.3.1 corectează probleme pentru iPhone și iPad. Această actualizare:

  • Corectează o problemă din aplicația Mesaje, care putea cauza afișarea mesajelor de la expeditori necunoscuți în lista de conversații, deși opțiunea „Filtrare expeditori necunoscuți” era activată
  • Corectează o problemă care putea împiedica afișarea linkului „Raportați spam” în conversațiile din aplicația Mesaje inițiate de expeditori necunoscuți.

În plus, pentru utilizatorii din unele regiuni, această actualizare adresează o eroare care putea preveni efectuarea și recepționarea apelurilor VoLTE.

iOS 12.3.1 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.3.1 le este recomandată tuturor posesorilor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12 având în vedere noutățile pe care le aduce.

iOS 12.3.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone (5s sau mai recente), iPad (generația a 5-a), iPad mini 2 (sau mai recente), iPad Air (sau iPad Air 2), iPad Pro (toate modelele) și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.3.1 succede iOS 12.3, o actualizare majoră care a venit cu aplicația TV redesenată, Canale TV și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.