Alături de noile versiuni de iOS, macOS, watchOS, iPadOS și tvOS, Apple a lansat în această seară și colecția Vara 2019 a curelelor pentru Apple Watch.

Astfel, începând de acum, compania americană va comercializa în magazinele sale și ale partenerilor curele sport în noile nuanțe: albăstrea, fructul dragonului și Galben Canar. Aceste noi culori sunt disponibile atât pentru curelele destinate Apple Watch de 38/40mm, cât și pentru cele destinate modelelor de 42mm/44mm.

Cele trei nuanțe mai sus amintite – albăstrea, fructul dragonului și Galben Canar – sunt disponibile, de asemenea, și pentru curelele Sport Loop, pentru ambele dimensiuni în care și acestea sunt disponibile.

În fine, Apple a creat și o versiune „Pride” pentru cureaua Sport Loop. Disponibilă în culorile curcubeului în două dimensiuni – pentru Apple Watch de 38/40mm și pentru Apple Watch  de 42mm/44mm -, aceasta este prima curea Sport Loop disponibilă în ediția „Pride” de până acum.

Toate curelele lansate acum de către Apple pot fi comandate în magazinele companiei și vor fi disponibile începând cu finele săptămânii curente.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.