tvOS 12.3 public beta 4 a fost lansat marți dimineață pentru utilizatorii Apple TV generațiile a 4-a și a 5-a care sunt înscriși în programul Apple Beta Software. Noua actualizare adusă sistemului de operare sosește la doar câteva ore de când tvOS 12.3 beta 4 este disponibil pentru dezvoltatorii de aplicații.

Apple descrie tvOS 12.3 ca fiind o actualizare ce include corecturi de erori și actualizări de securitate. Până acum, dezvoltatorii care au descărcat actualul build de tvOS (comun pentru beta 4 și public beta 4) nu au descoperit apariția unor caracteristici noi și importante.

În prima versiune a tvOS 12.3 și în actualizarea software 7.3 pentru Apple TV 3, dezvoltatorii și utilizatorii au descoperit apariția aplicației TV redesenate despre care Apple ne vorbea la finele lunii martie. Pe lângă aspectul nou, aceasta include caracteristica Apple TV Channels și este disponibilă și în România – detalii suplimentare despre noua aplicație sunt disponibile aici.

tvOS 12.3 public beta 4 poate fi instalat pe Apple TV 4/4K din Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați de către toți utilizatorii înscriși pe Apple Beta Software (cu condiția să fi descărcat deja profilul beta pe dispozitivul compatibil pe care doresc să îl actualizeze). În cazul în care nu ai instalat până acum tvOS 11 public beta, urmează tutorialul de mai jos pentru a vedea pas cu pas cum să o faci:

Deocamdată nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea finală a tvOS 12.3, însă presupunem că ea va fi disponibilă pentru publicul larg în mai.

Împreună cu tvOS 12.3 public beta 4, Apple a mai lansat și macOS 10.14.5 public beta 4.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 12.3 public beta 4 și ai descoperit schimbări, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.